naar top
Menu
Logo Print

DRY MICROFINE STEAM: exclusief bij Laurastar 

Zuivert en sublimeert textiel

Volgens verschillende studies die in Europa en wereldwijd zijn uitgevoerd, wordt 30 tot 40% van de bevolking getroffen door allergieën. Het is nu de vierde meest voorkomende chronische ziekte ter wereld en de WHO schat dat tegen 2050 één op de twee mensen allergisch zal zijn. Onderzoekers van Laurastar werken al bijna 40 jaar aan een professionele stoomkwaliteit. Onlangs hebben studies uitgevoerd door een onafhankelijk Zwitsers laboratorium, Scitec Research SA, de doeltreffendheid van de hygiënische stoom van Laurastar (Dry Microfine Steam - DMS) in de strijd tegen mijten, schimmels en andere bacteriën in zowel kleding als huishoudtextiel aangetoond.

Door onze moderne levensstijl (vochtigheid, isolatie, verwarming) en een vereenvoudigd dagelijks leven zijn sommige “gewoonten van onze grootmoeders" verloren gegaan, wat heeft geleid tot een verspreiding van bepaalde microben of allergenen. De bevolkingsgroepen die het meeste risico lopen zijn vooral pasgeboren baby's, jonge kinderen en mensen met een verzwakte natuurlijke afweer.

De unieke Dry Microfine Steam (DMS) van Laurastar is het preventieve gebaar dat perfect geschikt is voor textiel dat in direct contact komt met de huid van kinderen en baby's, delicate stoffen die niet heter dan 40°C mogen worden gewassen en textiel dat niet vaak wordt gewassen. De simpele beweging van strijken zorgt er op natuurlijke wijze voor dat 99,999% van de bacteriën en 100% van de mijten worden gedood*. Het is een natuurlijke oplossing om pathogene organismen doeltreffend te elimineren en tegelijk uw kleding te verzorgen.
dms

Een druppel oververhit water verandert in Dry Microfine Steam en neemt 1600 keer in volume toe. De stoom wordt 15 keer sneller verspreid dan die van een standaard stoomcentrale. Dankzij deze verhoogde doeltreffendheid van de Laurastar-stoom uit het strijkijzer worden stoffen met een uitzonderlijke energie, eenvoudig en gelijkmatig gestreken. Bovendien bevat de stoom geen watermoleculen in vloeibare toestand wanneer hij uit het strijkijzer komt. De stoom houdt de stof dus volkomen droog, waardoor de verspreiding van micro-organismen wordt voorkomen. Het resultaat? Een ongekend voller effect, een perfect gestreken en duurzaam gezuiverd textiel.

De producten van Laurastar zijn de belichaming van de veeleisendheid op het gebied van kwaliteit, precisie en esthetiek die de Zwitserse knowhow internationaal bekend hebben gemaakt.

 

Over de groep LAURASTAR

Laurastar, opgericht in 1980, is wereldleider op het gebied van innoverende en hoogwaardige strijksystemen. De Groep LAURASTAR, die is gevestigd in Châtel-Saint-Denis (Zwitserland), telt momenteel circa 230 medewerkers op het hoofdkantoor en in de dochterondernemingen (Duitsland, Frankrijk, België en Nederland). Wereldwijd worden er 2,7 miljoen producten verkocht en Laurastar exporteert naar ruim 40 landen. In Zwitserland bezit een kwart van de huishoudens een Laurastar.

*Wetenschappelijk getest door het Scitec Research SA-laboratorium in Zwitserland
Perscontact: Marie Bourel, Route de Pra de Plan 18, P.O CP 320, 1618 Châtel-St-Denis, Zwitserland / E-mail: marketing@laurastar.com

LAURASTAR BENELUX

LAURASTAR BENELUX

AVENUE PASTEUR 6
1300 WAVRE
+3227873161
+3227873168