naar top
Menu
Logo Print

GREENPAN VIERT 10E VERJAARDAG MET EIGEN DISTRIBUTIE

GreenPan, de pionier in gezonde keramische antikleefpotten en -pannen, staat intussen 10 jaar garant voor innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Lees mee hoe de 'Original' zijn naam blijft waarmaken, van de collecties en de technologie tot en met de distributie.

 

10 JAAR GEZOND KOKEN

10 jaar geleden introduceerde GreenPan als eerste kookgerei met Thermolon keramische antikleeflaag. Een gezonde zet die een revolutie ontketende in keukens van België tot Brooklyn. Sinds 2007 kozen al miljoenen foodies en professionals wereldwijd voor kookgerei met keramische antikleeflaag van GreenPan. Intussen blijft het bedrijf investeren in gezonde innovaties voor de keuken van vandaag en morgen. De tijd dat keramische antikleefpannen enkel een grijze coating hadden, is dus allang voorbij. Ook het aanbod is uitgebreid, met braad- en grillpannen, stoof- en steelpannen, woks, kookpotten en accessoires.

STERK DISTRIBUTIEWERK

GreenPan wil zijn miljoenen klanten in meer dan 90 landen zo goed mogelijk van dienst zijn. De ambities zijn groots, de mogelijkheden zijn uitgebreid en de vraag naar gezond kookgerei is actueler dan ooit. Daarom installeerde het bedrijf in België en Luxemburg een eigen, onafhankelijke distributie voor GreenPan en aanverwante merken. Zo kan het zijn positie in het retaillandschap versterken en vlot inspelen op de noden van de Belgische markt. Het ervaren salesteam, onder leiding van Nadia Bogaert en Tiny Dieben, kent de markt en biedt klanten en partners nu een nog ruimer assortiment, aantrekkelijke aankoopcondities, een uitstekende consumentenservice, extra marketingmogelijkheden en nog veel meer.

NIEUWIGHEDEN

Enkele opvallende innovaties in het GreenPan-gamma zijn:

Barcelona met infinity professional

De Barcelona-collectie werd naar een nog hoger niveau getild dankzij Infinity Professional, de nieuwste generatie van de Thermolon keramische coating, versterkt met diamanten. Dit is de meest duurzame antikleeflaag ooit, bestand tegen metalen spatels. De coating maakt bovendien gebruik van Scratch Guard, een innovatieve oppervlaktetechnologie voor maximale hardheid en krasbestendigheid.

Barcelona met meerlagig roestvrij staal

De meerlagige roestvrijstalen body van de nieuwe Barcelona-collectie combineert de uitstekende hittegeleiding van aluminium met de duurzame kwaliteit van roestvrij staal. Met de gegoten roestvrijstalen grepen schuif je de pannen vlotjes van het vuur in de oven, en dankzij de Thermolon Infinity Professional keramische coating ben je zeker van perfecte bakresultaten en een vlotte afwas. De inductiebasis presteert op alle vuren en de Evershine technologie beschermt tegen hitteverkleuring. Zo blijft Barcelona er altijd glanzend nieuw uitzien.

BEURZEN

Gezond koken begint bij gezond kookgerei. Wie op zoek is naar inspiratie kan terecht in de splinternieuwe GreenPan-showroom op Trade Mart in Brussel. GreenPan staat er met een eigen team, een nog ruimer assortiment en een service om duimen en vingers van af te likken. GreenPan tekent de komende maanden ook present op tal van internationale beurzen, zoals Maison & Objet (Parijs) en Ambiente (Frankfurt). Ga eens dag zeggen en ontdek de keuken van vandaag en morgen!

Voor bijkomende informatie contacteer ons Sales Team:

Nadia Bogaert: nadia.bogaert@cookware-co.com 

Tiny Dieben: tiny.dieben@cookware-co.com

GREENPAN BELGIUM

GREENPAN BELGIUM

ANTOON CATRIESTRAAT 16
9031 DRONGEN
+3292417650
-