naar top
Menu
Logo Print

SHARP HOME APPLIANCES
VOLLEDIG GAMMA GROOT ELEKTROsharp

Eigen kwaliteitsproductie, 8 europese vestigingen

Sharp was al langer bekend vanwege zijn magnetrons, maar nu betreedt het merk de markt met een compleet gamma aan groot elektro. Aanspreekpunt voor België is de ervaren Benny Stroobants, die het merk door en door kent. “Sharp Home Appliances staat voor kwaliteit, met 8 vestigingen in Europa. Naast kwalitatieve producten bieden we ook service aan huis aan. Mensen die mij kennen, weten dat ik met de handel meedenk, en ik ben vastbesloten om die houding voort te zetten."

KWALITEIT

Sharp, dat tot nu toe vooral bekendstond om zijn magnetrons, kreeg een veel groter productenportfolio dankzij een partnerschap met de fabrikant Vestel, die het merendeel van de huishoudelektro voor Sharp produceert. Key account manager Benny Stroobants heeft al 23 jaar voor Sharp gewerkt en kent het merk dus door en door. “Sharp staat voor kwaliteit. De producten worden stuk voor stuk gekeurd door het Japanse hoofdkwartier. Er is bovendien een uitstekende communicatie met Vestel, waardoor we snel op veranderingen kunnen inspelen. Sharp Home Appliances staat voor Europese kwaliteit, met maar liefst 8 vestigingen in Europa."

GROOT EN KLEIN ELEKTRO

Benny Stroobants
Benny Stroobants

De focus van Sharp Home Appliances ligt op groot elektro, met complete assortimenten, zowel vrijstaand als inbouw, in de afdelingen:

  • wassen en drogen;
  • koelen en vriezen;
  • kookplaten, ovens, afzuigkappen, magnetrons;
  • airconditioners en luchtreinigers (enkel vrijstaand).

“Bovendien komt er ook een gamma klein elektro aan, met in eerste instantie ontbijtelektro, steelstofzuigers en blenders."

Vac Pro Amerikaanse koelkast

Een voorbeeld van zo'n kwaliteitsproduct is de Vac Pro, een Amerikaanse koelkast, beschikbaar vanaf januari. “Die beschikt over een ingebouwd vacumeertoestel, waardoor het voedsel veel langer vers blijft. Daarnaast is ze ook stil, zuinig, veelzijdig en hygiënisch."

Flat Tray magnetronVac Pro

Een ander voorbeeld is de Flat Tray, een magnetron zonder draaiplateau. “Daardoor kun je de ovenruimte beter benutten en is er gelijkmatiger opwarming van het voedsel. Met een prijspunt van 119 euro tot 279 euro voor tien verschillende toestellen is Sharp Home Appliances uniek in dit segment."

NEXT DAY SERVICE

Sharp Home Appliances scoort ook met zijn 'next day service'. “Als een klant zich voor 15 uur aanmeldt bij de servicedienst, via de website, e-mail of telefonisch, dan kan Sharp de volgende dag bij die klant thuis staan. Op die manier assisteren we de vakhandel om een uitstekende service te geven."

SAMENWERKEN

“Ik heb altijd graag met de vakhandel samengewerkt", vervolgt Stroobants. “Ik houd van het relationele aspect. Mensen die mij kennen, weten dat ik met de handel meedenk over welke producten goed zouden kunnen lopen, en dat ik graag advies geef. Ik ben dan ook vastbesloten om die houding voort te zetten."

SHARP HOME APPLIANCES BENELUX

SHARP HOME APPLIANCES BENELUX

STATIONSPLEIN 45
3013 AK ROTTERDAM
+31102351000
-