naar top
Menu
Logo Print

WESCO INTRODUCEERT NIEUWE KLEUR

Zand is trendkleur 2019

Wesco

TRENDKLEUR ZAND

Wesco scoort al sinds jaar en dag met zijn onmiskenbare retro-ontwerpen. Voor 2019 werden deze ontwerpen verrijkt met de nieuwe trendkleur zand, een toevoeging aan de Loft-serie, die vorig jaar geïntroduceerd werd. De volgende nieuwigheden zijn allemaal beschikbaar in zandkleur.

Multi Collector

De nieuwe Multi Collector is de perfecte manier om afval te scheiden. De afvalverzamelaar combineert een zeer minimalistisch design met een fantastische functionaliteit. De Multi Collector laat toe om het afval in twee, drie of vier aparte vakken te scheiden. Met een pedaal uit metaal, een praktisch handvat aan de achterkant, geurfilter, ingebouwde demper en een praktische openblijffunctie voor het deksel, biedt deze Multi Collector alle gebruiksgemak dat uw klanten maar kunnen bedenken.

Wesco

Towerkick

Wesco
i. Master Single

Met een capaciteit van 40 liter is de Towerkick ideaal voor grote hoeveelheden afval. Door de vierkante vorm kan hij langs een muur of in een hoek geplaatst worden; op die manier wordt de ruimte steeds optimaal benut. Dankzij de geïntegreerde demper sluit het roestvrijstalen deksel bijna geluidloos. Ook hier zien we veel gebruiksgemak, met een openblijffunctie, een groot roestvrijstalen pedaal en een bevestiging voor vuilniszakjes.

i. Master double

Ook de i. Master Double is beschikbaar in de nieuwe zandkleur. Deze afvalverzamelaar opent automatisch, gewoon door een beweging van de hand, dankzij een ingebouwde infraroodsensor. Hij combineert dus technologische vernieuwing met gebruiksgemak én esthetiek. De i. Master Double werkt met 6 AA-batterijen. Twee aparte 20 literbakken laten de gebruiker toe zijn afval mooi te scheiden: papier, glas, plastic ...

I. Master Single

De i. Master Single is het kleine broertje van de i. Master Double. Zijn kleinere afmetingen maken hem ideaal voor badkamers of voor kleinere hoeveelheden afval - bijvoorbeeld groentenafval. Ook deze afvalverzamelaar heeft een infraroodsensor waardoor het deksel automatisch opent; het deksel sluit nadien ook weer vanzelf. Hier wordt het mechanisme aangedreven door 4 AA-batterijen.

Mini Master

De vorig jaar geïntroduceerde Mini Master is er nu in de nieuwe zandkleur, maar tevens in de andere matte tinten uit de Loft-serie. De kleine afmetingen (doorsnede 264 mm en hoogte 360 mm) maken hem perfect geschikt voor kleinere keukens, kinderkamers of badkamers. Dankzij de grote opening kan je het afval er makkelijk in kwijt.

Nieuw ontwerp voor toiletborstel

De nieuw ontworpen toiletborstel van Wesco vormt samen met de Mini Master het nieuwe 'dream team' voor badkamers. Dankzij de bodemring uit plastic en de uitneembare plastic liner is de toiletborstel ook nog eens uiterst hygiënisch.

WescoWesco

WESCO

WESCO

ESCUDOSTRAAT 2
2991 XV BARENDRECHT
+31104836807
-