naar top
Menu
Logo Print

NIEUWIGHEDEN BIJ BRABANTIA

Ontdek de nieuwe sort & go collectie en het uitgebreide tasty colours assortiment

De nieuwe collectie van Brabantia wordt gekenmerkt door kleur, plezier en functionaliteit. De Sort & Go afvalemmers zijn een mooie en ruimtebesparende oplossing voor het scheiden, verzamelen en verplaatsen van afval. De voorraad-trommel met theecarrousel vormt een perfecte partner voor de bijpassende koekjestrommel, die ruim genoeg is voor een hele stapel heerlijke koekjes. Ten slotte wordt het gekende Tasty Colours uitgebreid met drie kleurrijke raspen, en een stapelbare set mengkommen, met vergiet en citruspers, in vrolijke tinten.

JE AFVAL GOED GEREGELD

Je wil waarschijnlijk geen tijd verspillen aan nadenken over wat je weggooit. Daarom heeft Brabantia dat gedaan en een mooie, ruimtebesparende en slimme oplossing ontworpen voor het scheiden, verzamelen en verplaatsen van je afval: Sort & Go. De Sort & Go collectie bestaat uit afvalemmers van 6, 12 en 16 liter in Mint, Yellow, White en Grey. Zet die op de vloer, in je kast of op je aanrecht, hang die aan de muur of niet … Met de Sort & Go organiseer je je afval zoals jij wil.

RASPEN IN TASTY COLOURS COLLECTIE

Brabantia maakt de fijne keuken gemakkelijk, met drie nieuwe raspen: een gele rasp/schaaf, een fijne rode rasp en een grove rasp in Mint. Ze hebben allemaal een fijn handvat, een vlijmscherp roestvrijstalen geëtst blad en een transparant dekseltje om dat zo te houden. Uiteraard zijn ze makkelijk schoon te maken, op te hangen en vast te houden. Met hun antisliponderkant en speciale ribbels blijven ze bovendien perfect op hun plek op een kom of snijplank. Een toptrio! Brabantia handraspen hebben vijf jaar Brabantia garantie.

 

 

TOP VOOR THEE

Brabantia blijft verrassen met frisse designideeën, zoals de nieuwe stapelbare glazen theecarrousel en voorraadtrommel voor bijvoorbeeld koekjes: het perfecte team voor theetijd. De theecarrousel heeft een verdeler zodat je je thee kunt organiseren, en allebei de opbergers hebben een siliconen deksel. Zo blijft de inhoud lekker lang vers. Handig in je kast en mooi op tafel. Zowel de theecarrousel als de voorraadtrommel is gemakkelijk schoonte maken en vaatwasmachinebestendig. Je krijgt er bovendien tien jaar garantie op.

MIX & MATCH

Lekker eten begint met lekker koken. Dus doe je innerlijke chef-kok een plezier met deze vrolijke, stapelbare set van twee mengkommen, een vergiet en een citruspers met maatbeker in kleuren om van te watertanden. Alles wat je nodig hebt in je keuken in een complete en ruimtebesparende set. Leuk om te geven en om te krijgen! De mengkommen, het vergiet en de citruspers zijn gemakkelijk schoon te maken, mogen in de vaatwasser en hebben vijf jaar garantie. Ze zijn zowel los als in een set verkrijgbaar.

 

BRABANTIA

BRABANTIA

+3211809600
+3211809626