naar top
Menu
Logo Print

DE WAS MAG GEZIEN WORDEN MET BRABANTIA'S LINN COLLECTIE

Rustgevend kleurenpalet matcht met elk interieur

De was doen, wordt een waar plezier dankzij Brabantia's nieuwe Linn collectie. Allereerst is er het stijlvolle kledingrek dat kan worden gebruikt voor het drogen, luchten en opbergen van kleding. Daarnaast wordt de collectie aangevuld met bijpassende aluminium kleerhangers in twee kleuren, een reeks knappe wasmanden, - tassen en - boxen en de meest ideale strijkplank voor kleine strijkklusjes. De hele collectie wordt getypeerd door een geslaagd Scandinavisch ontwerp en een rustgevend kleurenpalet.

MULTI-TALENT: LINN KLEDINGREK

Linn

Het Linn kledingrek is een echt multi-talent. Organiseer op een moeiteloze manier je kledij op het stijlvolle rek. Het rek kan voor meerdere opties gebruikt worden: als droogrek om energie te besparen of om je kledij te luchten.

Ook als handige én fraaie opbergruimte is het Linn kledingrek de perfecte kandidaat. Met een stevige bamboe roede en twee in hoogte verstelbare plateaus, blijft Linn in alle omstandigheden en interieurs overeind. De antislip doppen beschermen je vloer en houden het rek recht.

WASMANDEN, -TASSEN & -BOXEN

Brabantia's nieuwe collectie wasmanden, wastassen en wasboxen helpen je om stijlvol je was te doen.

Opvouwbare wasmanden

Verlicht de was met deze mooie 40 liter opvouwbare wasmanden in zacht grijs. Dankzij de bamboe rand kan je de wasmand makkelijk op de heup dragen.

Wastassen

wastas

De Linn collectie wordt daarnaast aangevuld met mooie rechthoekige wastassen met een inhoud van 55 liter. De stevige stoffen tassen hebben een Quick-drop opening om je was in te mikken - en toch uit het zicht houden. Op wasdag kan je de wastas makkelijk naar de wasplaats dragen. Beschikbaar in green, grey en pepper black.

Stapelbare wasboxen

Wil je meer dan één wasmand, maar heb je er de ruimte niet voor? Brabantia heeft een oplossing die altijd past: de stapelbare wasboxen uit de Linn collectie. Verkrijgbaar in green, grey en pepper black. Laat je niet misleiden door het compacte design want met een inhoud van 35 liter zit alle vuile was discreet weggestopt.

Wasbox met kurken deksel

De collectie wordt vervolledigd met een knappe wasbox met kurken deksel. De rustgevende kleuren (white of black) passen in elk interieur. Dankzij de Quick-Drop opening hoef je het deksel trouwens niet eens op te tillen om je vuile was te droppen. De ventilatiegaatjes zorgen voor verluchting wat het stinken van je kleding vermijd. Ga je wassen? Haal het deksel van de wasmand en haal de perfect passende katoenen binnenzak eruit.

SLIMME KLEERHANGERS
slimme kleerhangers

Stijl zit 'm in kleine dingen. Ook dat heeft Brabantia goed begrepen. Kijk maar naar hun minimalistische aluminium kleerhangers. Net zo mooi en handig als de volledige Linn collectie. Deze handige hangers koop je in een set van 4 in zwart of zilver. Ze hebben slimme inkepingen voor kleding met bandjes. En - echt fijn - ze zijn ervoor gemaakt om in je kleding te vouwen. Dus geen uitgerekte boorden of gedoe met knoopjes meer.

VOOR KLEINE STRIJKKLUSJEStabletop strijkplank

Brabantia doet (letterlijk) een kleine uitbreiding op haar uitgebreide collectie strijkplanken: de 95 x 30 cm grote TableTop strijkplank. Deze tiptop tafelstrijkplank is onderdeel van de Linn collectie en gemaakt voor die kleine strijkklusjes tussendoor.

Anti-slip voetjes houden hem op zijn plaats en beschermen je tafel of werkblad. Klaar? Inklappen en weghangen maar! De prachtige, 100% katoenen strijkplankovertrekken zijn geïnspireerd door de natuur. Natuurlijk zitten deze overtrekken altijd strak, de stevige foamlaag en gladde toplaag maken strijken een plezier. Geschikt voor zowel een klassiek als een stoomstrijkijzer.

BRABANTIA

BRABANTIA

STUIFZANDSTRAAT 31
3900 PELT
+3211809600
+3211809626