naar top
Menu
Logo Print

De Bake Off Vlaanderen Box

BergHOFF Belgium partner van Bake Off Vlaanderen
magazine

Op Vier is ondertussen het tweede seizoen van het populaire Bake Off Vlaanderen gestart. Tien gepassioneerde thuisbakkers nemen het acht weken lang tegen elkaar op in de strijd om de titel van meest getalenteerde thuisbakker van Vlaanderen. BergHOFF Belgium ondersteunt het programma met het allerbeste bakgerei. De bakkers zijn gewaarschuwd! Als hun beslag te kruimelig of te plakkerig is, zal het niet aan de gardes liggen. 

Goed gereedschap is het halve werk

Als producent van mooi en kwaliteitsvol keukengerei zijn we erg blij met het format van Bake off Vlaanderen. Het thuisbakken was een beetje ondergesneeuwd onder een lawine van kookprogramma’s en dit programma zorgt voor eerherstel. Thuisbakken was en is bijzonder populair in Vlaanderen. Geen zondagse koffie zonder een lekker stukje vlaai of taart, geen verjaardagsfeestje zonder pannenkoeken voor de kinderen. Het is dus bijna vanzelfsprekend dat BergHOFF, Bake Off Vlaanderen ten volle ondersteunt. We zorgen er voor dat de bakkers met het allerbeste bakmateriaal aan de slag kunnen gaan om het beste van zichzelf te geven en om de soms aartsmoeilijke opdrachten tot een goed einde te brengen. We wensen alle bakkers en de programmamakers veel succes. Dat de beste moge winnen! 

De Bake Off Vlaanderen Box

Goed nieuws ook voor alle thuisbakkers die niet deelnemen aan Bake Off Vlaanderen. BergHOFF stelde een box samen met een zorgvuldig gekozen set bakmateriaal. Ideaal voor iedereen die geïnspireerd door het programma zelf aan de slag wil gaan. In de box vind je een cakevorm, een patissiermes, een garde en een multifunctionele houder voor je kookboek of tablet en het Bake Off Vlaanderen kookboek. Een kilogram bloem en een set waardebonnen van de andere partners van het programma maken de set compleet. Een uitstekende cadeautip!

BERGHOFF

BERGHOFF

DE WEVEN 3/bus 4
3583 PAAL
+3211922222
+3211922224