naar top
Menu
Logo Print

BERGHOFF BRENGT DESIGN EN INNOVATIE NAAR ELKE KEUKEN

Betaalbaar en kwalitatief design

BergHOFF is een Belgisch merk dat geavanceerde keukenontwerpen creëert, produceert en verdeelt. Als onderdeel van een internationaal netwerk kan BergHOFF Belgium lokaal meteen tot actie overgaan. Met een volledige salesdienst, binnendienst, logistieke dienst en eigen merchandising biedt BergHOFF de handelaar ondersteuning waar nodig. Door de grote volumes en filosofie is er zowel een grote marge voor de winkelier als een betere prijs-kwaliteitverhouding voor de consument.

berghoff

BERGHOFF WORLDWIDE

Wereldspeler

BergHOFF klinkt erg Duits, maar is op en top Belgisch. Berghoff Worldwide ontstond begin jaren 90 en is actief in 65 landen. De producten worden door eigen en externe designers en ontwikkelaars exclusief voor het merk ontworpen. BergHOFF onderscheidt zich zowel in kwaliteit, look, feel en design maar ook in innovatie. Bijvoorbeeld met de kleine extra features die het verschil maken tussen een standaard mes, standaard pot of standaard barbecue.

BERGHOFF BELGIUM

Voordelen voor de winkelier

BergHOFF Belgium is actief binnen de Benelux en verdeelt haar producten via retail, webshops en B2B. Spaaracties bij supermarkten zorgen voor nationale publiciteit en kunnen ook voor de lokale handel interessant zijn. Vooral de grote marge, is een groot voordeel voor de winkelier. BergHOFF Belgium heeft een eigen magazijn, maar voor bevoorrading kunnen ze ook terecht bij BergHOFF Worldwide iets verderop. BergHOFF levert daarom heel snel, heel flexibel, op korte termijn en per stuk. Het merk beschikt ook over heel wat eigen PoS-materiaal: sfeerbeelden, acties voor sociale media, websiteondersteuning en shop-in-shop formules. Zo kan er een volledige shop-in-shop ingericht worden in de winkel. De winkelier kan gebruik maken van de marketing, sociale media, het meubilair en zelfs scholing voor het personeel. Winkeliers die weinig logistieke kracht hebben, kunnen ook rekenen op drop-shipment: levering tot bij de eindgebruiker.

Verschillende collecties

Van de eerste schets tot het afgewerkte product biedt BergHOFF de volledige kookervaring met een compleet assortiment kwaliteitsproducten. Het merk is constant in ontwikkeling. Vroeger was er een cataloog, nu zijn er verschillende collecties:

  • OUTDOOR : barbecue en accessoires
  • LEO: hip, leuk en functioneel design met speelse kleuren en pure vormen
  • RON: rustiek en robuust design voor een publiek dat waarde legt aan high-end
  • GEM: alles voor het vuur en de oven
  • ESSENTIALS: het beste materiaal voor dagelijkse kookavonturen

De winkelier bepaalt zelf welke collecties of welk product hij op welke manier aanbiedt. BergHOFF zorgt dan voor displays of een volledige shop-in-shop. Het merk wil zo de winkelier engageren, motiveren en aangeven hun aanpak werkt.

mastercooks of belgium

MASTERCOOKS OF BELGIUM

The Mastercooks of Belgium zijn dé vertegenwoordigers van het Belgisch culinair erfgoed. Zij selecteerden enkele BergHOFF-producten, zowel voor professioneel als particulier gebruik. Die producten krijgen nu het label 'Mastercooks approved'. Voor de winkelier is die stempel een extra ondersteuning om de consument nog meer te overtuigen van de kwaliteit van het merk. De producten worden in de winkel ook gelabeld en in the picture gezet.

Altijd bereikbaar

BergHOFF staat voor vertrouwen, kwaliteit, opvolging en service. Bij problemen of vragen zijn zij van maandag tot vrijdag bereikbaar in drie talen.

BERGHOFF

BERGHOFF

DE WEVEN 3/bus 4
3583 PAAL
+3211922222
+3211922224