naar top
Menu
Logo Print

ONTDEK DE NIEUWIGHEDEN OP DE BERGHOFF-STAND OP AMBIENTE

Nieuwe ontwikkelingen binnen bestaande productlijnen

BergHOFF is een Belgisch merk dat geavanceerde keukenontwerpen creëert, produceert en verdeelt. Het merk staat garant voor betaalbaar en kwalitatief design. BergHOFF onderscheidt zich in look, feel en design, maar ook in innovatie. Alle nieuwe ontwikkelingen ontdekt u van 8 tot en met 12 februari op Ambiente. Het geeft u de mogelijkheid om zowel de bestaande als de nieuwe en toekomstige producten in één keer te ontdekken.

berghof leo

BERGHOFF WORLDWIDE

Wereldspeler

BergHOFF klinkt erg Duits, maar is op-en-top Belgisch. BergHOFF Worldwide bestaat sinds de jaren 90 en is actief in 65 landen. De producten worden door eigen en externe designers en ontwikkelaars exclusief voor het merk ontworpen.

Berghoff Belgium

BergHOFF Belgium is actief binnen de Benelux en verdeelt zijn producten via retail, webshops en b2b. Spaaracties bij supermarkten zorgen voor nationale publiciteit en kunnen ook voor de lokale handel interessant zijn. Vooral de grote marge is een groot voordeel voor de winkelier. BergHOFF Belgium heeft een eigen magazijn, maar voor bevoorrading kunnen ze ook terecht bij BergHOFF Worldwide iets verderop. BergHOFF levert daarom heel snel, heel flexibel, op korte termijn en per stuk. Het merk beschikt ook over heel wat eigen POS-materiaal: sfeerbeelden, acties voor sociale media, websiteondersteuning en shop-in-shopformules. Zo kan er een volledige shop-in-shop ingericht worden in de winkel. De winkelier kan gebruikmaken van de marketing, sociale media, het meubilair en zelfs scholing voor het personeel. Winkeliers die weinig logistieke kracht hebben, kunnen ook rekenen op drop-shipment: levering tot bij de eindgebruiker. Bij problemen of vragen kan u BergHOFF van maandag tot vrijdag in drie talen bereiken.

INNOVATIES OP AMBIENTE

BergHOFF onderscheidt zich zowel in kwaliteit, look, feel en design, maar ook in innovatie. Zoals bijvoorbeeld met de kleine extra features die het verschil maken met een standaardmes, een standaardpot of een standaardbarbecue. Ontdek alle nieuwe innovaties en productontwikkelingen binnen de bestaande productlijnen op 's werelds belangrijkste consumentengoederenbeurs in Frankfurt van 8 tot 12 februari.

Aanvulling op bestaande collecties

Op Ambiente kan u onder andere diverse nieuwe sets kwaliteitsvolle potten en pannen vinden in verschillende materialen, nieuwe tools die het leven van elke kok vereenvoudigen, praktisch keukentextiel voor veilig en vlekvrij koken, en zo meer. Al deze nieuwe producten zijn een aanvulling op de verschillende bestaande collecties die elk een eigen stijl naar voor brengen met goed doordachte ontwerpen en hoogwaardige materialen:

  • OUTDOOR: barbecue en accessoires
  • LEO: hip, leuk en functioneel design met speelse kleuren en pure vormen
  • RON: rustiek en robuust design voor een publiek dat waarde hecht aan high-end
  • GEM: alles voor het vuur en de oven
  • ESSENTIALS: het beste materiaal voor dagelijkse kookavonturen

Zo is er voor elke (hobby)kok een veelzijdig productassortiment tegen de best mogelijke prijs dat samen met de klant kan groeien.

Gratis toegang

Benieuwd naar onze nieuwste innovaties en ontwikkelingen? Of wilt u graag meer inzicht krijgen in onze nieuwste loyaliteitsconcepten? Laat weten dat u ons komt bezoeken en krijg een gratis toegangsbewijs dat geldig is van 8 tot en met 12 februari. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten in Frankfurt!

BERGHOFF

BERGHOFF

DE WEVEN 3/bus 4
3583 PAAL
+3211922222
+3211922224