naar top
Menu
Logo Print

OPTIMALE SERVICE VOOR UW KLANTEN DANKZIJ EXTRA@HOME

Levering en installatie, zelfs op zaterdag

 

Als professional maakt u het dagelijks mee. Klanten bestellen een nieuwe vaat- of wasmachine en willen die meteen geïnstalleerd hebben. Het nieuwe voetbalseizoen begint en dus moet die tv meteen aangesloten worden. Geen probleem uiteraard, maar het vraagt wel tijd van uw medewerkers. Met de service van Extra@Home slaat u twee vliegen in één klap: een tevreden klant én optimale tijdsbesteding van uw personeel.

EXTRA@HOME, VAN BEZORGING TOT INSTALLATIE

PostNL Extra@Home geeft u de mogelijkheid grote goederen, zoals droogkasten, wasmachines, vaatwassers, maar evengoed tv's of computers enzovoort, bij uw klant thuiste laten bezorgen of zelfs te laten installeren. Rudy Van Rillaer, Managing Director PostNL België: “Dankzij onze activiteiten beschikken wij over heel wat kennis en ervaring in de logistieke sector. We willen deze graag met u, onze klanten, delen en u optimaal bijstaan bij uw logistieke activiteiten. Het bezorgen van uw goederen, maar ook het beheren van uw voorraad, het regelen van uw bezorgafspraken enzovoort, het zijn elementen waar we u graag in ondersteunen." Extra@Home zorgt er niet alleen voor dat de aankoop wordt geleverd, alles wordt bovendien op de juiste plaats in huis neergezet of zelfs meteen geïnstalleerd. Oud verpakkingsmateriaal of oude apparaten worden in één moeite mee teruggenomen. De eindconsument heeft bovendien de mogelijkheid om te kiezen voor één- of tweemanslevering.

VOORTAAN OOK OP ZATERDAG

Als handelaar wenst u uiteraard in te spelen op de behoeften van uw klanten. Ook op logistiek vlak is daar de nodige flexibiliteit voor nodig. Met het bezorgen, installeren en opnieuw meenemen van de oude toestellenen verpakkingen verleent u uw klanten alvast een goede service. Ook op het gebied van leveringsmoment verwachten uw klanten de nodige soepelheid. Zo blijkt voor heel wat mensen zaterdag de ideale dag voor levering te zijn. “Steeds vaker vroegen onze klanten ons om grotere producten zoals televisies of wasmachines op zaterdag te leveren", gaat Rudy Van Rillaer verder. “Om op deze vraag in te kunnen spelen, hebben wij daarom bij Extra@Home in april de zaterdagbelevering geïntroduceerd."

Bent u geïnteresseerd om te ontdekken wat de medewerkers van Extra@Home voor uw business kunnen betekenen? Neem dan alvast een kijkje op de website. Op die manier hebt u tijd om te doen waar u goed in bent: verkopen!

POSTNL CARGO BELGIE

POSTNL CARGO BELGIE

BREMHEIDELAAN 10
2300 TURNHOUT
+3214426051
+3214425580