naar top
Menu
Logo Print

NIEUWE ULTRAMIX KEUKENROBOTS VAN AEG

Uw garantie op een heerlijk resultaat

In veel gezinnen wordt weer meer dan ooit gebakken, zowel brood als gebak: een activiteit die leven in huis brengt en veel voldoening geeft. En wat geldt voor elke activiteit, geldt onverminderd ook voor het bakken: geen goed resultaat zonder goed materiaal. Een krachtige en multifunctionele keukenrobot, bijvoorbeeld. Een perfect antwoord op maat van deze noden bieden de Ultramix keukenrobots van AEG.

Ultramix AEG

HIGH-END

Met de reeks UltraMix KM4100 en KM4300 keukenrobots bouwt AEG een stevige reputatie op inzake kracht, precisie, efficiëntie, duurzaamheid én esthetiek, troeven waar elke goede keukenrobot aan moet voldoen. Maar het kan altijd nog een beetje beter. En dus ontwierp AEG de KM5520, -40 en -60, die zo mogelijk nog mooier, krachtiger en praktischer is.

DESIGN

Gezinnen die bakken, doen dit niet maandelijks of wekelijks. Ze doen dit minstens een paar keer per week en zelfs dagelijks. En dus staat de keukenrobot niet ergens diep verborgen in een kast, maar duidelijk zichtbaar op het aanrecht. Dan mag zo'n apparaat best wel mooi zijn. De ontwerpers van de AEG UltraMix kozen voor een stevige, volledig metalen behuizing die robuustheid en degelijkheid uitstraalt. Die robuustheid wordt bij de nieuwe reeks KM55 extra in de verf gezet met drie nieuwe matt metallic-kleuren: Deep Red, Mineral Charcoal en Sterling Blue.

KRACHT

Onontbeerlijk, zeker bij de bereiding van een dense, zware deeg, is een voldoende krachtige motor. De KM4100 en KM4300 keukenrobots is met zijn 1.000 W-motor op dat vlak steeds een referentie geweest, maar het mag natuurlijk altijd nog ietsje meer zijn. De nieuwe KM5520, -40 en -60 keukenrobots zijn uitgerust met een nog krachtigere motor van 1.200 W, ideaal voor het eenvoudig kneden van een stevige brooddeeg. Vermeldenswaard over de nieuwe 1.200 W-motor is de '10 snelheden met pulsefunctie' voor een perfect resultaat, van kneden tot kloppen.

HANDIGE TOOLS VOOR MULTI-INZETBAARHEID

AEG Electrolux Ultramix

Een keukenrobot is een apparaat dat bijna dagelijks wordt gebruikt, omdat we dagelijks brood eten en elkaar graag ook eens verwennen met een gebakje. Maar er zijn meer gelegenheden om de keukenrobot aan het werk te zetten: groenten snijden of raspen, vlees malen, een hamburger in een mooi vormpje persen of pasta kneden, rollen en snijden. Bij de keukenrobots KM4 en KM55 is er een brede range van accessoires leverbaar om al deze bereidingen tot een perfect eindresultaat te brengen. Handig detail: zowel de kloppers en deeghaak als de kommen en andere accessoires zijn vaatwasbestendig.

HANDIGE EXTRA'SVOOR MEER COMFORT

Standaard worden de UltraMix keukenrobots geleverd met twee inox kommen van respectievelijk 2,9 en 4,8 liter, zodat ook grote volumes in één keer kunnen worden bereid. Andere handige details zijn de geïntegreerde ledverlichting voor een perfecte zichtbaarheid en het beschermdeksel dat spatten voorkomt. De PerfectRiseLid™ creëert daarenboven de perfecte omgeving voor het laten rijzen van de deeg.

AANBEVOLEN VERKOOPPRIJZEN
• KM4100 en KM4300: 479,95 EUR
• KM5520, -40 en -60 (met soft edge beater en perfect rise lid): 499,95 EUR

AEG

AEG

RAKETSTRAAT 40
1130 EVERE
+3227162600
+3227162601
www.aeg.be