naar top
Menu
Logo Print

AEG FX9AEG FX9 STOFZUIGT HELE HUIS OP EEN ACCULADING

Snoerloze stofzuiger met prestaties van gesnoerde stofzuiger

Op IFA introduceerde AEG de FX9, een snoerloze stofzuiger die het stofzuigen opnieuw uitvindt. Dankzij de krachtige accutechnologie combineert deze accustofzuiger 'gesnoerde' prestaties met een onbeperkte bewegingsvrijheid. Met de FX9 kan je het hele huis stofzuigen op één acculading. Hij beschikt bovendien over een uittrekbare slang om met behulp van de accessoires meubels te kunnen stofzuigen. De unieke verplaatsbare motor zorgt ervoor dat de FX9 bijzonder licht aanvoelt en makkelijk te bewegen is. Hij is bovendien erg mooi om te zien.

KRACHTIG

AEG FX9

De FX9 is bovenal erg krachtig: enkel de bewegingsvrijheid en het lage gewicht verraden dat het hier om een accustofzuiger gaat. Dankzij de zeer krachtige accu kan men het hele huis stofzuigen op één enkele acculading, met de prestaties die men gewoon is van een gesnoerd model.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Daarnaast is de FX9 erg ergonomisch. Dankzij de unieke verplaatsbare motorunit en de uittrekbare slang kan men zowel onder lage meubels als boven de meubels stofzuigen. De zuigkracht wordt automatisch aangepast aan het type oppervlak dat wordt gezogen, ongeacht of dit een harde vloer of tapijt is. Dankzij de telescopische buis kan iedereen de stofzuiger zo instellen dat hij exact de juiste hoogte heeft. De unieke verplaatsbare motor-unit en het lage zwaartepunt zorgen ervoor dat de FX9 bijzonder licht aanvoelt en heel makkelijk te bewegen is. De FX9 is zelfstaand en kan overal worden neergezet.

VEELZIJDIG

De FX9 is ongekend veelzijdig. Dit is dan wel een snoerloze, maar ook meteen een ongelooflijk krachtige stofzuiger. De FX9 maakt alles schoon, van vloeren tot gordijnen.

MOOI OM TE ZIEN

AEG FX9

De FX9 biedt de consument fantastische prestaties en een fantastische gebruiksduur: 17 minuten op het maximale zuigkrachtniveau en 60 minuten op Eco-modus. Het aantrekkelijke design zorgt ervoor dat de stofzuiger ook niet meer weggestopt hoeft te worden met de andere schoonmaakspullen. Ze zullen de stofzuiger altijd binnen handbereik willen houden. De FX9 is krachtig, mooi om te zien en biedt veel gebruiksgemak. Dit is een stofzuiger die werd ontwikkeld passend bij het leven van nu.

COMMUNICATIE

Er is een uitgebreide digitale campagne gepland vanaf begin november, zodat de consument kennis kan maken met de unieke eigenschappen van de AEG FX9. Voor de promotie van de FX9 stelt AEG een groot scala aan POS-materiaal ter beschikking: productdisplays, lama-banners, pop-ups, magneetplaten, gondola's, video's voor gebruik online of in de winkel.

AEG zal zes modellen van de FX9 verdelen op de Belgische markt, met een prijspunt van € 549,95 tot € 649,95.

AEG

AEG

RAKETSTRAAT 40
1130 EVERE
+3227162600
+3227162601
www.aeg.be