naar top
Menu
Logo Print

AEG LANCEERT KRACHTIGE & STILLE SNOERLOZE ACCUSTOFZUIGERS

NIEUWE SERIE IS LICHT, SOEPEL EN UITERST GEBRUIKSVRIENDELIJK

AEG

 

AEGEFFICIENT, STIL EN COMFORTABEL STOFZUIGEN

Geen vermogensverlies

De nieuwe AEG QX9 Quick Complete steelstofzuigers garanderen 100% performance en een uitstekende opname van fijne én grovere deeltjes. Zelfs met een voller stofreservoir. Het cycloonsysteem met Air Helix zorgt voor een snelle en doeltreffende scheiding van vuilpartikels. Dit verkleint het risico op verstopping, en de filters dienen minder gereinigd te worden. Voeg daarbij de uitzonderlijk lange autonomie van 55 minuten en het wordt duidelijk: hier is sprake van een echte innovatie.

50% stiller

Het unieke ontwerp van de motorunit - een gestructureerde luchtstroom met een gedempte uitlaat - resulteert in een maximale geluidsreductie. Met 73 dB, de helft van een conventionele steelstofzuiger, komt QX9 tegemoet aan de groeiende vraag naar stillere apparaten.

Optimaal gebruiksgemak

QX9 glijdt soepel van de oplader en is steeds klaar voor gebruik: pakken en stofzuigen maar. De motor is onderaan de steel gemonteerd om vlot elke beweging te volgen. Het stof legt een kleinere afstand af naar de opvangcontainer, waardoor u wint aan efficiëntie. De ingebouwde ledlichtjes spotten elke kruimel. Het slanke, volledig kantelbare ontwerp zuigt tot onder de meubels.

Eventjes pauze?

Rechtop parkeren kan altijd. De rolborstel is voorzien van een mesje, dit is de BrushRollClean-technologie: één druk op de knop en weg zijn lastige haren en vezels. In een beweging haakt u de motor van de steel af om ook zetels en stoelen te stofzuigen.

 

AEGKEUZE UIT 4 MODELLEN

Om tegemoet te komen aan elke vraag, zijn er 4 modellen:

  • Confidence
  • Reach
  • Animal
  • Allergy

De basisvariant is 21,4 V, de andere 3 25,2 V. De QX9-serie is compleet met kleine afstofborstel en kierentool. QX9 Reach heeft een lange telescopische buis om hoger gelegen oppervlakken te bereiken. Zowel Animal als Allergy zijn uitgerust met een fijne zuigmond met zachte haren en een krachtige gemotoriseerde zuigmond voor gebruik met de kruimeldief.
Deze uitgekiende accessoires verwijderen nauwgezet vezels en dierenharen uit bekleding, terwijl de Pro-zuigmond van de Allergy zich toespitst op huisstofmijt, ideaal voor matrassen. Het geavanceerde filtersysteem verwijdert tot 99,9% deeltjes tussen 0,3 µm-10 µm. Dankzij de neuskegel met mesh en de wasbare filters schept u een perfect leefklimaat.

Om de retailer extra opportuniteiten te bieden, ondersteunt AEG de lancering met een campagne die focust op de kwaliteit en het gebruiksgemak.

AEG

AEG

RAKETSTRAAT 40
1130 EVERE
+3227162600
+3227162601
www.aeg.be