naar top
Menu
Logo Print
Trade Mart Brussel

Mis deze afspraak met de interieurbranche niet!

Op 28, 29 en 30 januari & op 25, 26 en 27 februari 2018 vindt het eerste Brussels Interior Event van 2018 plaats. Trade Mart Brussels nodigt u daarom graag uit op dit zesdaags event van 10 tot 18uur. De uitgelezen kans om de nieuwe collecties van maar liefst 500 merken te spotten!

Wandel tijdens het Brussels Interior Event door de wereld van Kitchen & Dinner (huishoudartikelen, gedekte tafel en klein keukenelektro), In & Outdoor Decoration (decoratie, verlichting, meubelen en zitmeubelen voor binnen en buiten, kleinmeubelen, woonaccessoires, geschenkartikelen en huishoudtextiel) en Design & Gifts (design- en geschenkartikelen).

Trade Mart BrusselBron van inspiratie

Tijdens het Brussels Interior Event krijgt u de mogelijkheid om de nieuwe collecties van uw vertrouwde en nieuwe merken te ontdekken. Trade Mart Brussels blijft zich immers inzetten om een bron van inspiratie te vormen. Zo verwelkomt het departement In & Outdoor Decoration 3 nieuwe exposanten: Casa Blu, Edelman en Wittkemper zullen voortaan de andere exposanten vervoegen. Het departement Design & Gifts ontvangt dan weer TTP Concepts als nieuwkomer. Daarnaast zullen OKE, Melmath Agency, GKS, Gimalek en Teaclassix enkele nieuwe merken voorstellen. Tenslotte verhuizen Abodee en Croon & Croon naar een nieuwe grotere showroom en breidt The Cookware Company hun showroom uit.

Trade Mart Brussel

Win gratis inrichting van uw etalage!

Samen met een reeks exposanten organiseert Trade Mart Brussels een unieke wedstrijd waarbij u één van de twee etalageinrichtingen ter waarde van maar liefst 1000 € kan winnen. Deelnemen doet u door het deelnameformulier op de uitnodiging in te vullen en vervolgens te deponeren in de urne aan de rotonde W. op de D-verdieping tijdens het Brussels Interior Event. Bent u één van de winnaars, dan wordt u persoonlijk per e-mail verwittigd!

Deelnameformulier

 

Trade Mart BrusselComfortabel inkopen

Tijdens het Brussels Interior Event heeft u de keuze tussen twee manieren van inkopen: collectie en cash & carry. U kiest met andere woorden zelf op welke manier u uw aankopen doet. Zo speelt Trade Mart Brussels perfect in op uw behoeften.

We kijken er in ieder geval naar uit om u te mogen ontvangen op dit zesdaags uniek event waar we speciaal voor u een ontmoeting regelen met het kruim van de interieurbranche!

Ontdek alle merken op www.trademart.be/brandsinterior

TRADE MART BRUSSELS

TRADE MART BRUSSELS

+3224007400
+3224007401