naar top
Menu
Logo Print

Stel uw collectie samen op Brussels Trade Mart

Uitnodiging voor Brussels Interior Event eind januari en februari

Misschien bent u een van de lezers die Trade Mart Brussels nog niet bezocht. Jammer, want u loopt vrij in en uit tientallen showrooms gespecialiseerd in keuken- en tafelgerief (van verdelers, agenten en merken zelf). Allemaal verzameld op de afdeling Kitchen & Dinner. U leert dus vast nieuwe merken en producten kennen. De afdelingen Design & Gifts en In & Outdoor Decoration zijn dezelfde dagen open als de afdeling Kitchen & Dinner. Ook daar ziet u heel wat keukengerelateerde artikelen. Wist u trouwens dat 3,4 het gemiddeld aantal keer is dat een unieke winkelier Trade Mart Brussels bezoekt per jaar?

brussesl interior event

De drie divisies van het Interior departement:
- Kitchen & Dinner: de meest recente keukenhulpjes, gadgets voor de kookliefhebber, de laatste trends in serviezen, het meest verfijnde glaswerk …
- Design & Gifts: design gadgets, trendy keukenaccessoires, boodschappentrolleys …
- In & Outdoor Decoration: decoratie, verlichting, meubelen, woonaccessoires, textiel ...

Noteer Brussels Interior Event op uw kalender

Alle showrooms van de afdelingen Kitchen & Dinner, Design & Gifts en In & Outdoor Decoration zetten hun beste beentje voor op Brussels Interior Event: een eerste maal op zondag 27, maandag 28 en dinsdag 29 januari 2019, en nog eens een maand later op zondag 24, maandag 25 en dinsdag 26 februari 2019. Dat is voor u de gelegenheid om een kijkje te komen nemen. Er zijn tal van demo’s en genoeg animatie om er een daguitstap van te maken.

Tien redenen om naar Brussels Interior Event op Trade Mart Brussels te komen

We vroegen Roel Van Hamme, business unit manager Interior van Trade Mart Brussels, waarom kook- en elektrozaken best een bezoek brengen aan het Brussels Interior Event en we maakten er een top 10 van.

smegdagny ros

1. +500 merken
Op één plek In het Interior departement ziet u in totaal meer dan 500 merken.
2. Tijd gespaard 
Gedaan met heen en weer rijden op meerdere dagen naar verschillende showrooms verspreid over het land. U vindt ze samen op Trade Mart Brussels.
3. Nieuwe merken, vernieuwde showrooms
Regelmatig sluiten nieuwe merken zich aan. SMEG, KitchenCraft en Style de Vie (vooral messen) zijn voorbeelden van nieuwkomers in 2018. Showrooms vernieuwen regelmatig van inrichting. LivWise deed dat bijvoorbeeld na de samensmelting van A’Domo en Anbel. Op de website www.trademart.be vindt u alle merken en exposanten terug.
4. Alle laatste producten en trends
Elke showroom pakt natuurlijk altijd uit met de nieuwe artikelen. U bent dus volledig mee. Misschien kreeg u het overzichtsboekje in de brievenbus van Trade Mart Brussels, als reminder voor het Brussels Interior Event. Daarin ziet u alvast mooie foto’s van nieuwste trends. Bel +32 2 400 74 31 mocht u (nog) een exemplaar wensen.
5. Inspiratie opdoen, artikelen voelen
Een vertegenwoordiger die in uw winkel langskomt, kan natuurlijk niet alle producten meebrengen. Bij Trade Mart Brussels ziet u ze allemaal bij elkaar met hun eigen look & feel. En u wil een product zeker zien en voelen vooraleer het in uw assortiment op te nemen.
6. Demo’s
Tijdens het event krijgt u een pak demonstraties. Wist u trouwens dat tal van exposanten opleidingen geven voor nieuwe klanten en voor uw winkelpersoneel op Trade Mart Brussels?
7. U doet gouden zaakjes
Merken zijn nogal gul tijdens Brussels Interior Event. En die dagen kunt u heel wat promoties en acties meepikken.
8. Meteen bestellen of afspraak maken kan, maar hoeft echt niet
Sommige bezoekers plaatsen meteen hun bestellingen op Brussels Interior Event. Anderen maken een afspraak voor een bezoek op een rustiger moment. Maar nogmaals: laat u vooral inspireren.
9. Gelegen aan afrit en altijd parkeerplaats
De handelaar die denkt dat Trade Mart Brussels niet makkelijk bereikbaar is, kunnen we geruststellen. Het ligt vlakbij een afrit van de Brusselse Ring en als u zondag komt, is er sowieso weinig verkeer. Op de enorme parking 2 ‘Fashion Gardens’, te bereiken via de Madridlaan, is er plaats te over.
10. 20 euro parkeergeld voor een heel jaar
Met een dagkaart parkeert u een hele dag voor 6 euro en met een badge van 20 euro parkeert u het hele jaar door. Met die jaarkaart heeft u ook vlot toegang tot het gebouw, zonder dat u zich dient aan te melden aan het onthaal.

sfeerle creuset

 

Brussels Interior Event: zondag 27, maandag 28 en dinsdag 29 januari 2019 + zondag 24, maandag 25 en dinsdag 26 februari 2019 van 10 uur – 18 uur. Openingsuren Kitchen & Diner – Design & Gifts: elke laatste maandag van de maand van 10 uur tot 17 uur. Dus voor de komende maanden zijn dat maandag 25 maart en maandag 29 april. Openingsuren In & Outdoor Decoration: elke maandag van 10 uur tot 17 uur. Voor alle info over Brussels Interior Event: +32 2 400 74 00

 

TRADE MART BRUSSELS

TRADE MART BRUSSELS

ATOMIUMSQUARE 1 - PB 211
1020 BRUSSEL
+3224007400
+3224007401