naar top
Menu
Logo Print

BUITENKANS: EXPOSANT GEEFT EXCLUSIEVE PROMO AAN ELKE BEZOEKER

NIET TE MISSEN BRUSSELS INTERIOR EVENT: ZES DAGEN IN SEPTEMBER

Dat de hele retailsector het zeer zwaar heeft, is niet fijn om telkens weer te horen. Het goede nieuws is dat Trade Mart Brussels de retailer graag helpt om stand te houden in dit landschap. En wat meer is: voor u als onafhankelijke retailer zijn er toch wel opportuniteiten. U zit niet in het ‘goedkope segment’ van de markt, met minder leuke of ‘wegwerpproducten’, noch aan de andere kant waar duurdere en exclusieve artikelen te koop zijn. De consument heeft nood aan het middensegment. Taak is om u te onderscheiden van zaken in uw buurt, met de juiste selectie van producten en door voor beleving te zorgen in uw winkel. Want ook dát is een reden voor de consument om tot bij u te komen.

Brussels Interior Event

 

WAAROM U BEST NAAR BRUSSELS INTERIOR EVENT OP TRADE MART BRUSSELS KOMT

  •  Meer dan 500 merken op één plek.
  •  U bespaart kostbare tijd omdat u geen andere beurzen of showrooms meer moet afschuimen.
  •  Alle laatste producten en trends en meteen de juiste uitleg.
  •  Een pak demonstraties en exclusieve promoties in de showrooms
  •  Trade Mart Brussels is makkelijk bereikbaar, vlak bij de Brusselse Ring. Enorme parking.

 

DE DRIE DIVISIES VAN HET INTERIOR DEPARTEMENT OP TRADE MART BRUSSELS

  • Kitchen & Dinner: de meest recente keukenhulpjes, gadgets voor de kookliefhebber, de laatste trends in serviezen, het meest verfijnde glaswerk …
  • Design & Gifts: designgadgets, trendy keukenaccessoires, boodschappentrolleys …
  • In & Outdoor Decoration: decoratie, verlichting, meubelen, woonaccessoires, textiel ...

 

DE JUISTE PRODUCTEN: MAAK UW KEUZE OP ÉÉN CENTRALE PLAATS, BIJ TRADE MART BRUSSELS

Het hele jaar door kunt u elke laatste maandag bij Trade Mart Brussels bij alle exposanten terecht. En dat zijn er toch heel wat. Alles samen op één plek dus waar u elke showroom vrij in en uit loopt. U ontdekt in alle rust de artikelen die voor u het verschil maken, u ziet er alle nieuwste trends en u krijgt er meteen de uitleg bij. Een manier om producten te leren kennen die uw concurrent niet heeft.

Weetje: 20 euro parkeergeld voor een heel jaar

Met een badge van 20 euro parkeert u het hele jaar door. Met die jaarkaart heeft u ook vlot toegang tot het gebouw, zonder dat u zich dient aan te melden aan het onthaal.

 Brussels Interior Days

BELEVING IN UW WINKELPUNT: DOE INSPIRATIE OP IN DE VELE SHOWROOMS

Vanaf volgend jaar gaat Trade Mart Brussels nog een stap verder. Met een formule ‘easy buying’. Maar daarover leest u hier later meer. En in 2020 neemt Trade Mart u graag mee op sleeptouw in haar academies. Daar steekt u telkens weer op een fijne manier iets rond een bepaald onderwerp op. De opgedane kennis, de ervaringen en de tips en tricks neemt u mee naar uw winkel om daar de beleving vorm te geven. Trade Mart Brussels: meer dan een inkoopplatform dus.

 

EXCLUSIEVE PROMOTIES, ALLEEN TIJDENS BRUSSELS INTERIOR EVENT IN SEPTEMBER

Mocht u nog niet de kans gehad hebben om naar Trade Mart Brussels te komen, wees er dan bij op het Brussels Interior Event in september. Op zes dagen worden daar de laatste assortimenten uit de doeken gedaan en zijn er demo’s. En deze keer beloven veel exposanten een niet te missen promo voor elke bezoeker, exclusief voorbehouden voor het event. Alleen die acties al maken het de moeite waard om een (eerste) bezoek aan Trade Mart Brussels te brengen.

 Brussels Interior Days

STIP NU IN UW AGENDA AL EEN DAG AAN VOOR BRUSSELS INTERIOR EVENT: ZONDAG 1, MAANDAG 2, DINSDAG 3, ZONDAG 15, MAANDAG 16 EN DINSDAG 17 SEPTEMBER 2019

U loopt vrij in en uit alle showrooms van de afdelingen Kitchen & Dinner, Design & Gifts en In & Outdoor Decoration op Brussels Interior Event (Trade Mart Brussels): op zondag 1, maandag 2 en dinsdag 3 september en twee weken later op zondag 15, maandag 16 en dinsdag 17 september. Al loopt u elke laatste maandag van elke maand ook vrij in en uit natuurlijk. Maar tijdens Brussels Interior Event krijgt u wat extra: animaties, demo’s en exclusieve promoties, alleen voorbehouden voor deze zes dagen.

 

BEDANKT VOOR UW DEELNAME AAN DE KITCHEN DEMO DAY

Tijdens de Demo Day in de afdeling Kitchen & Dinner in mei mochten we heel wat zaakvoerders verwelkomen samen met hun personeel. Ze kregen van de exposanten interessante productweetjes om de verkoop daarna in het winkelpunt te vergemakkelijken. Dankzij uw positieve feedback komt er een nieuwe Kitchen Demo Day op maandag 28 oktober. Inschrijven kan later via www.trademart.be.

 

BRUSSELS INTERIOR EVENT MET EXCLUSIEVE PROMOTIES:

zondag 1, maandag 2, dinsdag 3, zondag 15, maandag 16 en dinsdag 17 september 2019 – telkens van 10.00 tot 18.00 uur.

 Kitchen Demo Day voor alle detailhandelaars en hun personeel:

maandag 28 oktober

 Vrij in en uit tijdens het jaar:

  •  bij Kitchen & Dinner – Design & Gifts: elke laatste maandag van de maand van 10 uur tot 17 uur. Dus voor de komende maanden zijn dat maandag 26/08, 30/09, 28/10 (ook Kitchen Demo Day) en 25/11;
  •  bij In & Outdoor Decoration: elke maandag van 10 uur tot 17 uur; op maandag 25/11 ook Deco Day.

 
Voor alle info over Brussels Interior Event: +32 2 400 74 00

TRADE MART BRUSSELS

TRADE MART BRUSSELS

ATOMIUMSQUARE 1 - PB 211
1020 BRUSSEL
+3224007400
+3224007401