naar top
Menu
Logo Print

Gratis tickets voor Ambiente, de hotspot voor consumentengoederen! Stuur hiervoor een mailtje naar katrien.galle@messefrankfurt.be met als onderwerp “Gratis ticket Ambiente - Argus". U ontvangt het ticket per mail, zolang de voorraad strekt, en het is geldig tijdens de hele beurs. In voorverkoop zijn de tickets verkrijgbaar via de online ticketshop.


Ambiente is waar de hele wereld samenkomt. Hier krijgt u het meest veelzijdige aanbod van zo'n 4.500 exposanten. U vindt er alles voor de gedekte tafel en keuken, huisraad, decoratie-, woon- en geschenkartikelen. Netjes gestructureerd volgens productgroepen, stijl en distributiekanalen. Vind uw weg op de beurs aan de hand van het hallenplan of download de gratis app..

De special events: elk moment een belevenis. Een vooruitblik op de trends in design, lezingen over de ontwikkelingen en mogelijkheden binnen de markt, speciale exposities over o.a. nieuwe keuken- en huishoudsnufjes, live demonstraties, voorstellingen die detailhandelaars tonen hoe ze met succes de concurrentie met het internet aankunnen, Nederland als partnerland, enz. Nieuwsgierig? Ontdek het hier.

Wie vindt u waar? De exposanten met ethisch verantwoorde producten, worden verzameld in de Ethical Style Guide. Deze handige gidsen zijn tijdens de beurs overal te verkrijgen. Voor een algemeen overzicht van alle exposanten of een gedetailleerde selectie volgens talrijke zoekcriteria kunt u terecht op de site.

Meer informatie over uw reis naar en verblijf in Frankfurt, klik hier.

Dagelijks rijden er 6 rechtstreekse ICE treinen van en naar Frankfurt. In slechts 3 uur tijd bereikt u vanuit Brussel, het centrale station van Frankfurt am Main. Wij bieden u bovendien 20 euro korting op uw treinticket aan! Eens aangekomen, maakt u met uw toegangskaart voor de beurs gratis gebruik van het openbaar vervoer (binnen het RMV-net). Met de tram en 

metro bevindt u zich enkele minuten later al op het beursterrein. Voor informatie over de korting op de treintickets kunt u terecht bij katrien.galle@messefrankfurt.be .

 

Voor meer gedetailleerde info kunt u terecht op www.ambiente.messefrankfurt.comwww.ambiente-blog.com of bij de vertegenwoordiging van Messe Frankfurt in België. Bel 02 880 95 88 of mail naar katrien.galle@messefrankfurt.beAMBIENTE

MESSE BENELUX BELGIE LUXEMBURG

+3228809588
+3228809586