naar top
Menu
Logo Print

KÄRCHER INTRODUCEERT MET FC 5 EEN NIEUWE PRODUCTCATEGORIE

Floor cleaner fc 5 met 2-in-1-concept

Na de succesvolle introductie van de Window Vac de voorbije jaren is Kärcher er nu ook in geslaagd om de stoommarkt te maken. Zo verdubbelde dankzij Kärcher de stoommarkt het laatste jaar! Voor 2017 gaat Kärcher voluit voor de nieuwe productcategorie Floor Cleaner met de FC 5. De innovatie van dit toestel ligt in het 2-in-1-concept van dweilen en tegelijkertijd opzuigen, waardoor de consument tijd en moeite bespaart. Met een 360°-mediacampagne zal de lancering sterk worden ondersteund.

DWEILEN EN OPZUIGEN TEGELIJK

De Floor Cleaner FC 5 is een revolutionair toestel om op een makkelijke, ergonomische en efficiënte manier de vloer te reinigen, door tegelijkertijd te dweilen en (het vervuilde water) op te zuigen. Tot nu toe was het schoonmaken van de vloer uitputtend en tijdsintensief: opruimen, stofzuigen, schrobben, laten drogen … De Floor Cleaner FC 5 combineert deze stappen in één apparaat, wat het reinigen heel wat sneller en comfortabeler maakt.

Werking

De Floor Cleaner FC 5 werkt als volgt:

  • de zuiverwatertank gevuld met water en detergent bevochtigt de vloer automatisch met de microvezelborstelrollen
  • de elektrisch aangedreven rollen roteren voorwaarts tegen 500 rotaties per minuut, waardoor het vuil van de vloer loskomt en opgenomen wordt
  • het opzuigsysteem bevindt zich achteraan en zuigt water en vuil van de vloer om het in de vuilwatertank op te vangen. De vloer is na de behandeling proper en binnen de twee minuten droog.

Voordelen

De Floor Cleaner FC 5 bespaart tot 85% water ten opzichte van traditionele reinigingsmethodes. Voor 60 m² verbruikt hij 0,4 liter, terwijl een emmer al snel 5 liter water bevat. Bovendien reinig je met de FC 5 altijd met proper water, terwijl je bij de dweil en emmer na een tijdje verontreinigd water gebruikt. De combinatie van opzuigen en dweilen bespaart voorts geld en tot 50% tijd. Daarnaast behaalt de FC 5 dankzij de superieure Kärcher technologie een 20% beter resultaat qua reiniging en opname van vuil dan de conventionele methode met dweil en emmer. Het parkeer- en reinigingsstation zorgt ook nog eens voor een compacte opberging en makkelijke reiniging van de rollen. De FC 5 is geschikt voor vrijwel alle vloeren (incl. parket, steen, laminaat, pvc en linoleum) en reinigt alle hoeken en kanten excellent, tot aan de rand van de vloer. De droogtijd van de vloer bedraagt minder dan twee minuten.

Zelfreinigend

De elektrisch aangedreven voorwaartse rolbeweging garandeert moeiteloos reinigen zonder extra inspanning. De flexibele borstelkop maakt de Floor Cleaner makkelijk hanteerbaar, zelfs onder kasten en stoelen. Het systeem is dankzij het parkeerstation zelfreinigend. Dat maakt de FC 5 voortdurend hygiënisch en klaar voor gebruik. De gebruiker komt nooit in direct contact met vuil of water het uitwringen van de dweil is niet meer aan de orde.

Complete mediacampagne

Zowel op tv, internet als in het straatbeeld zal de FC 5 het hele voorjaar 2017 zichtbaar zijn. Je zult er niet naast kunnen kijken! Dit, gecombineerd met een sterke marktinzetting, zal van de FC 5 een absolute must have in uw winkel maken.

KARCHER

KARCHER

BOOMSESTEENWEG 939
2610 WILRIJK
+3233400711
+3233146443