naar top
Menu
Logo Print

REVOLUTIONAIRE KÄRCHER FLOOR CLEANER NU OOK DRAADLOOS

Kärcher innoveert met FC 3 Cordless en FC 5 Cordless

Nog maar twee jaar geleden bracht Kärcher een revolutie teweeg in schoonmaakland: met de Floor Cleaner FC 5, die dweilt en vuil opzuigt op hetzelfde moment, introduceerde het een totaal nieuwe productcategorie, die het leven van de consument veel gemakkelijker heeft gemaakt. Vandaag introduceert Kärcher de Floor Cleaner FC 5 Cordless, een draadloze variant van het vernieuwende 2-in-1-concept, en de Floor Cleaner FC 3 Cordless, een nieuw draadloos toestel dat dweilen leuk en efficiënt maakt.

Karcher FC5 Cordless

DWEILEN EN OPZUIGEN MET DE FLOOR CLEANER FC 5 CORDLESS

Tot twee jaar geleden was het schoonmaken van de vloer uitputtend en tijdsintensief: opruimen, stofzuigen, schrobben, laten drogen … De Floor Cleaner FC 5 combineerde deze stappen in één apparaat, wat het reinigen heel wat sneller en comfortabeler maakt. Nu is het apparaat ook in een draadloze variant verkrijgbaar, nog handiger voor de consument.

Werking

De Floor Cleaner FC 5 Cordless werkt op dezelfde manier als zijn gesnoerde broer:

  • de zuiverwatertank gevuld met water en detergent bevochtigt de vloer automatisch met de microvezelborstelrollen;
  • de elektrisch aangedreven rollen roteren voorwaarts tegen 500 rotaties per minuut, waardoor het vuil van de vloer loskomt en opgenomen wordt;
  • het opzuigsysteem bevindt zich achteraan en zuigt water en vuil van de vloer om het in het vuilwaterreservoir achteraan het toestel op te vangen.

Water, geld en tijd besparen

De Floor Cleaner FC 5 Cordless bespaart tot 85% water ten opzichte van traditionele reinigingsmethodes. Voor 60 m² verbruikt hij 0,4 liter, terwijl een emmer al snel 5 liter water bevat. Bovendien reinig je met de FC 5 Cordless altijd met proper water, terwijl je bij de dweil en emmer na een tijdje verontreinigd water gebruikt. De combinatie van opzuigen en dweilen bespaart voorts geld en tot 50% tijd.

Beter reinigen

Daarnaast behaalt de FC 5 Cordless dankzij de superieure Kärcher technologie een 20% beter resultaat qua reiniging en opname van vuil dan de conventionele methode met dweil en emmer. Het parkeer- en reinigingsstation zorgt ook nog eens voor een compacte opberging en makkelijke reiniging van de rollen. De FC 5 Cordless is geschikt voor vrijwel alle vloeren (incl. parket, steen, laminaat, pvc en linoleum) en reinigt alle hoeken en kanten excellent, tot aan de rand van de vloer. De droogtijd van de vloer bedraagt minder dan twee minuten.

Zelfreinigend

De elektrisch aangedreven voorwaartse rolbeweging garandeert moeiteloos reinigen zonder extra inspanning. Het systeem is dankzij het parkeerstation zelfreinigend. Dat maakt de FC 5 Cordless voortdurend hygiënisch en klaar voor gebruik. De gebruiker komt verder nooit in direct contact met vuil of water - het uitwringen van de dweil is niet meer aan de orde. De sterke 25,2 V lithiumbatterij laat toe om 20 minuten te dweilen per acculading.

Kärcher FC 3 Cordless

SNEL EN LEUK DWEILEN MET DE FLOOR CLEANER FC 3 CORDLESS

Daarnaast introduceert Kärcher nu ook de Floor Cleaner FC 3 Cordless. Wat is het verschil? De FC 3 Cordless beschikt niet over een opzuigsysteem maar gaat enkel dweilen en het vuil 'oprollen'. Ook hier worden de draaiende rollen voortdurend voorzien van proper water en detergent. Door de rotatie maken zij eveneens het vuil los om het vervolgens op te nemen.

Slim design

Hier zorgt een speciaal lemmet bovenaan de rollen ervoor dat het water en het vuil van de rollen verwijderd worden en in een vuilwaterreservoir worden opgenomen. Dat reservoir zit hier boven op de rollen, wat het toestel een stuk wendbaarder en flexibeler maakt - zo kan je nog makkelijker onder laag meubilair en op smalle, lastig te bereiken plaatsen reinigen. De borstelwals is op een zodanige manier in de kop gemonteerd, dat je makkelijk tot tegen de plinten raakt. Dankzij het slimme, smalle design neemt de FC 3 Cordless ook zeer weinig opslagruimte in.

Ecologisch

Vergeleken met traditionele reinigingsmethodes bespaart de Floor Cleaner FC 3 Cordless zelfs tot 90% water, wat hem een uiterst ecologisch product maakt. Door de uitstekende schoonmaakresultaten gaat het dweilen ook sneller en met minder moeite. Met de verschillende reinigingsmiddelen van Kärcher kan de reiniging perfect op maat van het te reinigen oppervlak worden aangepast. De vloer is licht vochtig na gebruik. Ook hier werkt het toestel 20 minuten ononderbroken per acculading door de 7,2V Li-Ion batterij.

WELK TOESTEL KIEZEN?

Zo maakt Kärcher de keuze voor draadloos reinigen uiterst eenvoudig. Willen uw klanten een diepere reiniging waarbij al het vuil zeer snel wordt opgezogen, voor een vloer die snel droog is, met een reinigingsstation erbovenop? Raad hen dan de Kärcher Floor Cleaner FC 5 Cordless aan. Voor een snelle reiniging waarbij al het vuil wordt 'opgerold', voor een vloer die licht vochtig is en zonder reinigingsstation, kiest men beter voor de Floor Cleaner FC 3 Cordless.

Kärcher Floor Cleaner

KARCHER

KARCHER

BOOMSESTEENWEG 939
2610 WILRIJK
+3233400711
+3233146443