naar top
Menu
Logo Print

2019: EEN JAAR VAN VERNIEUWING VOOR WÜSTHOF

INNOVATIEVE COLLECTIES ÉN EEN ANDER DESIGN VOOR HET BEDRIJFSLOGO

Productontwikkeling en -innovatie is bij het familiebedrijf WÜSTHOF uit Solingen sinds jaar en dag van grote betekenis. Het jaar 2019 staat volledig in het teken van de marktintroductie van nieuwe, hoogwaardige productlijnen en de uitbreiding van bekende lijnen van WÜSTHOF-messen.

Urban Farmer

URBAN FARMER

De messen uit deze unieke serie zijn ideaal voor stadsmensen die toch een moestuintje beheren. Ze kunnen gebruikt worden van de oogst en bereiding tot aan het consumeren van de producten. URBAN FARMER-messen zijn zowel indoor als outdoor te gebruiken. Het oogstmes met de markante curve op het puntje is dankzij deze unieke lemmetvorm perfect om fruit en kleinere groenten mee te oogsten, schoon te maken en te schillen. De zware machete gecombineerd met een golfsnede en fijne snijrand, vormt het optimale instrument om grote groenten of complete slakroppen mee te oogsten, plantgaten mee te graven of plantenbedden mee te onderhouden. Voor de voorbereiding is er een broodmes, een worstmes, een Santokumes en twee kookmessen in verschillende groottes. Tijdens de maaltijd kunnen het groentemes en de vierdelige steakmessenset gebruikt worden. De scherpe lemmeten zijn uit een exclusieve, koolstofrijke en roestvrije staal- en metaallegering vervaardigd en hebben een hardheidstest ondergaan. De handgrepen liggen goed in de hand en zijn gemaakt uit thermobeuk.

 

Crafter

CRAFTER

Dit zijn echte werkmessen voor koks die graag iets stevigs in de hand hebben en ervan houden om bij de bereiding met de handen te werken. De CRAFTER-messen brengen ook hulde aan WÜSTHOF's traditie van messenmakerij die al meer dan tweehonderd jaar teruggaat. De serie bestaat uit een groentemes, een worstmes, vlees- en kookmessen, een Santokumes en een broodmes. De serie wordt tevens aangevuld met een vierdelige steakmessenset. De messen zijn uit natuurlijke materialen vervaardigd. De heften zijn uit solide gerookte eik, dat maakt ze waterafstotend en geeft de messen een uniek karakter. Door hun ergonomische vorm liggen ze goed in de hand. De handbescherming aan het einde van het heft is zo gevormd dat het mes altijd veilig vast te houden is. Een volle of halve krop verbindt het lemmet met het heft. Deze beschermt de vingers en maakt het snijden dankzij een goed evenwicht flexibeler en nauwkeuriger. De lemmeten van de messen zijn uit koolstofrijk edelstaal gesmeden. Dit robuuste staal staat garant voor een lange houdbaarheid en nauwkeurig snijden.

 

LOGO IN EEN NIEUW KLEEDJE

Ook hier trekt de verandering zich door. Een nieuw logo benadrukt de premiumisering van het merk, wereldwijde uniformiteit, duidelijke merkdifferentiatie en belooft een hoge herkenning.

AG. TIMCO

AG. TIMCO

VAARTKANT RECHTS 10/unit G
2960 BRECHT
+3234857116
-