naar top
Menu
Logo Print

HERONTDEK KOFFIEGENOT TEN VOLLE MET AROMAFRESH FILTERKOFFIE

Melitta lanceert zijn eerste filterkoffiezetapparaat met ingebouwde molen

Wie filterkoffie zegt, zegt in één adem Melitta. Ongetwijfeld omdat Melitta Bentz met de uitvinding van de koffiefilter meer dan 100 jaar geleden een revolutie ontketende voor de bereiding van koffie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Melitta de kunst van het koffiezetten als geen ander beheerst. Het nieuwe AromaFresh filterkoffiezetapparaat bewijst dit opnieuw.

JARENLANGE ERVARING

 

De jarenlange ervaring van de koffie-expert maakt dit mogelijk. Als pionier in filterkoffie weet Melitta precies wat belangrijk is bij de bereiding van koffie met een filterkoffiezetapparaat. Met de AromaFresh is het bedrijf erin geslaagd het beproefde systeem een nieuwe moderne toets te geven, door traditie en innovatie met elkaar te verenigen. Het doet dat bovendien met een filterkoffiezetapparaat dat op briljante wijze inspeelt op de behoefte aan versgezette koffie waarin alle aroma's tot hun recht komen. Het AromaFresh filterkoffiezetapparaat is voorzien van een ingebouwde molen met drie maalgraden. Los van de instellingen voor fijn, medium en grof gemalen koffie, kan ook de sterkte van de koffie worden ingesteld (mild, medium of sterk), volledig volgens de persoonlijke smaak van elke koffieliefhebber. Handig is ook dat de molen kan worden uitgeschakeld, zodat u evengoed voorgemalen koffie kunt gebruiken, als u geen bonen bij de hand hebt.

RECHT VAN DE MOLEN NAAR DE KOFFIEFILTER

De AromaFresh doet wat het belooft: nadat het apparaat is ingeschakeld, begint het meteen de benodigde hoeveelheid koffiebonen te malen. De versgemalen koffie gaat rechtstreeks naar de koffiefilter en het bereidingsproces start automatisch. Doordat de molen en de koffiefilter rechtstreeks met elkaar zijn verbonden, blijven de 800 koffiearoma's behouden. Ze komen allemaal terecht in de versgezette koffie en staan garant voor een harmonieuze smaak. Perfect koffiegenot gaat hand in hand met kwaliteit en versheid. Daarom is het ook logisch dat Melitta nu met een filterkoffiezetapparaat komt met ingebouwde molen. Het teamwerk heeft zijn vruchten afgeworpen: AromaFresh is het nieuwe antwoord op filterkoffiezetapparaten die zorgen voor een optimale koffiebeleving en menig koffieliefhebber in vervoering brengen.

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN DANKZIJ INNOVATIEVE VORMGEVING

Het apparaat is heel gebruiksvriendelijk, wat aantoont dat Melitta precies weet waar het mee bezig is: de AromaFresh heeft een handige timerfunctie waarmee de koffie op exact het juiste moment klaar is. Bovendien is het transparante waterreservoir met duidelijke waterpeilaanduiding gemakkelijk te vullen, voor 10 kopjes van uw favoriete koffie. En opdat u extra lang zou kunnen genieten van uw apparaat, is de AromaFresh ook voorzien van 3-in-1 bescherming tegen kalkaanslag. Dankzij de instelbare waterhardheid kunnen de ontkalkingsintervallen worden ingesteld volgens de lokale omstandigheden. Ook handig is dat het apparaat automatisch laat weten wanneer het tijd is voor een ontkalkingsbeurt. Eén druk op de knop volstaat dan om het ontkalkingsproces te starten. Om de molen van de AromaFresh occasioneel te reinigen, kunt u het bonenreservoir uit het apparaat nemen en de ring van de molen verwijderen. Dat maakt reinigen heel simpel.

STIJLVOL DESIGN

Het hele plaatje is compleet dankzij het aantrekkelijke design. Ook hier laat deAromaFresh een blijvende indruk achter met zijn elementen in rvs, onder andere op de handgreep. In een stijlvol huishouden mag de look van topkwaliteit nu eenmaal niet ontbreken. De AromaFresh is voorbestemd om het nieuwste pronkstuk te worden in de Melitta familie.

Wie op zoek is naar kwaliteit, vertrouwt op Melitta. Daarom wordt Melitta ook beschouwd als een van de toonaangevende merken voor filterkoffiezetapparaten in Europa.

MELITTA

MELITTA

BRANDSTRAAT 8
9160 LOKEREN
+3293315200
+3293315201