naar top
Menu
Logo Print

CAFFEO PASSIONE ONE TOUCH: PERFECTE KOFFIE IN EEN HANDOMDRAAI

Groot gebruiksgemak, klein formaat, beste smaak

De Caffeo® Passione® One Touch (OT) combineert gebruiksgemak en een elegante uitstraling met gevarieerde, tongstrelende koffiespecialiteiten die fantastisch smaken. Tien recepten kunnen met één druk op de knop worden bereid, van café crème naar espresso tot cappuccino. De technologie van Melitta® haalt bovendien het beste uit elke koffieboon, voor een perfecte smaakervaring. Het apparaat werkt intuïtief, met een eenvoudige bediening dankzij de One Touch functie. Door het gebruik van hoogwaardige materialen, de strakke vormgeving en de uitgesproken lijnen, is de Caffeo® Passione® OT ook een streling voor het oog.

Melitta Caffeo® Passione® One TouchPERFECTE AROMA'S

Met het Melitta® Best Aroma System beschermt de koffiemachine de waardevolle aroma's van de koffiebonen tot de koffie klaar is. Dat omvat de Aromasafe® dichting van het bonenreservoir, die garant staat voor een langdurig vers aroma van de hele koffiebonen. De Caffeo® Passione® OT is ook voorzien van de Bean-To-Cup-functie. Voor elk kopje koffie wordt precies de nodige hoeveelheid bonen gemalen, waarna de versgemalen koffie onmiddellijk naar de zetgroep gaat, zonder omwegen. Dankzij de voorbesprenkelingsfunctie - Aroma Extraction System (AES) - worden de versgemalen koffiebonen altijd bevochtigd met water alvorens de koffie wordt gezet. Het resultaat: een perfect koffiearoma.

Respect voor de traditie

In het oog springt tot slot het originelebereidingsproces voor koffiespecialiteiten naar Italiaans recept. Zo wordt bij een latte macchiato de espresso toegevoegd ná het melkschuim, en is dit bij een cappuccino net omgekeerd.

INTUITIEVE BEDIENING

Met de One Touch functie volstaat één druk op de knop om niet alleen koffie te bereiden, maar ook warme melk, melkschuim en warm water. De knoppen met persoonlijke instellingen maken het mogelijk om met één druk vier koffieklassiekers te bereiden: espresso, café crème, cappuccino en latte macchiato. Met de handige receptenknop kunnen nog eens zes koffiespecialiteiten worden bereid, zoals een ristretto, lungo en americano, kinderlijk eenvoudig en telkens met een perfect resultaat. Een andere handige functie is de Double Cup modus, om twee kopjes koffie tegelijk te bereiden, voor dubbel zoveel genot.

Hygiënisch melksysteem

Ook het melksysteem van de Caffeo® Passione® OT tilt het gebruiksgemak naar een hoger niveau. Het uitneembare plug-inmelksysteem zorgt voor perfect melkschuim met één druk op de knop. Het externe melkreservoir kan heel eenvoudig uit de koffiemachine worden genomen, is vaatwasserbestendig en past in elke koelkast. Naast het geïntegreerde programma dat het melksysteem grondig reinigt, is er ook de handige optie Easy Steam Cleaning. Onderdelen die in aanraking komen met melk worden snel en hygiënisch gereinigd met heet water en stoom, desgewenst na elk kopje koffie of afzonderlijk geactiveerd via het menu. De Caffeo® Passione® OT heeft op het vlak van hygiëne nog meer te bieden. Zo zorgt het automatisch reinigings-, ontkalkings- en spoelprogramma voor een eenvoudige reiniging en onderhoud. Op het TFT-kleurendisplay verschijnt een bericht wanneer de koffiemachine moet worden gereinigd of ontkalkt. De zetgroep kan zijwaarts uit het toestel worden genomen, zodat deze heel eenvoudig kan wordengereinigd.

STRELING VOOR HET OOG

Tot slot heeft de Caffeo® Passione® OT ook enkele visuele troeven in huis, dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en de uitgesproken lijnen. Het compacte, kubusvormige design sluit perfect aan bij de hedendaagse trends. Het strakke voorpaneel - in het zwart of zwart en zilver - met de elegant afgeronde hoeken springt meteen in het oog. Met een breedte van slechts 25 cm en een diepte van 38 cm past het toestel in elke keuken.

MELITTA

MELITTA

BRANDSTRAAT 8
9160 LOKEREN
+3293315200
+3293315201