naar top
Menu
Logo Print

NIEUWE GENERATIE BRITA IS GEARRIVEERD 

fill&enjoy style en MAXTRA+

BRITA, een internationale naam op het gebied van drinkwateroptimalisatie en -individualisering, brengt een nieuwe waterfilterkan én een nieuwe versie van kernproduct MAXTRA op de markt: MAXTRA+ Universal. De BRITA waterfilterkan fill&enjoy Style is de perfecte combinatie tussen modern ontwerp en innovatieve technologie. Het nieuwe filterpatroon biedt nog betere prestaties en een verbeterde smaak, en is geschikt voor alle oude en nieuwe waterfilterkannen, waaronder het nieuwe model fill&enjoy Style.

BRITA

De waterfilterkannen van BRITA bestaan al meer dan vijftig jaar. Ondertussen vloeit er jaarlijks al meer dan 20 miljard liter water door producten van BRITA als alternatief voor flessenwater. Op die manier kan de consument steeds genieten van lekker water, terwijl de CO2-uitstoot vermindert en plastic afval voorkomen wordt.

MAXTRA+ UNIVERSAL

Het huidige MAXTRA filterpatroon is al tien jaar een blijvend succes, maar met de MAXTRA+ Universal genieten de gebruikers van BRITA nu van nog meer voordelen. De filterkwaliteit is verbeterd dankzij het gebruik van actieve kool met een fijnere korrel, waardoor het filteroppervlak 30% groter is.

Microflow

Ook aan de formule werd gesleuteld: de recent ontwikkelde MicroFlow Technology maakt gebruik van natuurlijke microparels van actieve kool met miljoenen poriën, die zich volzuigen als een spons. De stoffen die smaaken geur beïnvloeden, zoals chloor, worden geabsorbeerd en gefilterd. Liefhebbers van thee zullen niet langer een filmlaagje op hun thee ontdekken, en koffiedrinkers zullen genieten van een zachter crèmelaagje op hun koffie.

Smaak met 25% verbeterd

Het geoptimaliseerde water van BRITA beschermt huishoudelijke apparaten zoals waterkokers, en is bovendien effectief tegen kalkaanslag. Samen zorgen het vergrote filteroppervlak en de verbeterde formule ervoor dat de smaak met25% verbetert. De nieuwe filterpatronen zijn geschikt voor alle soorten waterfilterkannen van BRITA
oud en nieuw
en voor alle apparaten van partner-ondernemingen.

FILL&ENJOY STYLE

De BRITA fill&enjoy Style is de perfecte combinatie van modern ontwerp en innovatieve technologie. In combinatie met het MAXTRA+ Universal filterpatroon zorgt deze nieuwe klassieker van het bedrijf voor het perfect smakende water of uitmuntende warme en koude dranken. De zachte randen, vloeiende lijnen en organische vormen van het eigentijdse nieuwe ontwerp ogen aantrekkelijk, strak, eenvoudig en uitgesproken minimalistisch.

Brita smart light

Een andere gloednieuwe functie van deze waterfilterkan is de BRITA Smart Light. Deze filtervervangingsindicator werkt op ledverlichting en maaktde gebruiker via een overzichtelijk stoplichtsysteem duidelijk wanneer het MAXTRA+ filterpatroon moet worden vervangen. Een intelligente sensor bepaalt hoe lang het patroon in gebruik is en hoeveel water er al is gefilterd.

Afwasmachinebestendig

Voor optimale prestaties moet het patroonten laatste na vier weken gebruik worden vervangen, of nadat 100 liter water gefilterd is. De BRITA Smart Light kan eenvoudig, in een simpele beweging, van het deksel worden verwijderd. Daarom kan het deksel, anders dan bij andere modellen, gewoon in de afwasmachine. Praktisch ingestelde mensen die dol zijn op nieuwe technologische snufjes zullen de fill&enjoy Style fantastisch vinden.

BRITA

MULLER

INDUSTRIEWEG 19
2320 HOOGSTRATEN
+3233147240
+3233143012