naar top
Menu
Logo Print

OP EEN NIEUWE MANIER EXTRA OMZET GENEREREN

Dat kan dankzij dropshipment bij Billiet-Vanlaere

Billiet-Vanlaere blaast nieuw leven in het retaillandschap. Dat doen ze met hun nieuwe service voor hun professionele klanten: dropshipment. Grote online spelers maken het voor de gemiddelde winkelier niet makkelijk. Billiet-Vanlaere biedt met hun dropshipmentoplossing een pasklaar antwoord, waarbij de klant de mogelijkheid krijgt om een breder assortiment te voeren en goederen rechtstreeks bij de consument te laten leveren.

streetfestival

VERRUIM UW ASSORTIMENT

U heeft het ongetwijfeld al meerdere keren meegemaakt. Een consument komt bij u in de winkel en wil meer informatie over een bepaalde kookpot. U geeft de klant een uitgebreide service en uitleg, maar net dat ene formaat heeft u niet in huis. U kan die wel bestellen, maar dan moet hij enkele dagen wachten. Voor de hedendaagse consument moet het allemaal snel gaan. De beslissing is dan ook snel gemaakt om de kookpot online te bestellen. Een al te vaak voorkomend probleem waar heel wat retailers mee worstelen. Billiet-Vanlaere biedt hiervoor een pasklaar antwoord met hun nieuwe service waar je vanaf nu als winkelier gebruik van kan maken: dropshipment.

 

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

De sterkte van een fysiek winkelpunt is het persoonlijke contact dat u als winkelier heeft met uw klanten en de service die u biedt met uw professionele kennis. Maar als winkelier ben je beperkt in het aantal producten die u kan aanbieden door de oppervlakte van uw winkel. Dankzij de dropshipmentoplossing van Billiet-Vanlaere kan u voortaan het beste van twee werelden combineren: de snelheid en uitgebreidheid van een webshop en de persoonlijke service van een fysiek winkelpunt.

magazijnHOE WERKT HET?

Via het online platform van Billiet-Vanlaere kan je het product meteen terugvinden en bestellen. Vul alle gegevens van de eindgebruiker in en Billiet-Vanlaere doet de rest. De consument heeft de volgende dag gegarandeerd zijn pakje aan huis geleverd. U kan ook in uw winkel laten leveren, zodat de consument het gegarandeerd de volgende dag kan afhalen. Zo is een klant verliezen omdat je iets niet op stock hebt, voorgoed verleden tijd!

VOORDELEN

Grenzeloos assortiment
Als winkelier ben je niet langer beperkt in het aantal referenties die je kan aanbieden aan de consument. Verruim je aanbod met duizenden producten via het online platform van Billiet-Vanlaere.

Ontzorging
U kan eindelijk stoppen met zoeken naar een oplossing om gemiste verkopen te voorkomen. Het dropshipmentsysteem is de ideale en makkelijkste tool om uw klanten bij u te houden.

Geen extra investeringen vereist
Dankzij het reeds bestaande online platform van Billiet-Vanlaere kan u in enkele clicks producten bestellen en laten leveren bij uw klanten. U hoeft dus zelf geen pakjes klaar te maken en te verzenden.

Geen verkopen meer mislopen
Waar u vroeger vaak een verkoop misliep door uw beperkte stock, kan u nu de klant verrassen met deze service en alsnog de verkoop laten doorgaan.

Snelle service
Dankzij de dropshipmentoplossing van Billiet-Vanlaere kan je een snelle service aan uw klanten aanbieden én garanderen. Billiet-Vanlaere heeft, dankzij zijn uitstekende logistieke centrum, alle tools om de volgende dag het pakje aan huis te leveren bij uw klanten. Iets wat de hedendaagse consument steeds zoekt. De snelheid, gecombineerd met uw professioneel advies, maakt dat u een langetermijnrelatie kan opbouwen met uw klanten.

Billiet-Vanlaere is importeur en merkendistributeur, gekend van onder andere het merk Cosy & Trendy in huishoud-, horeca-, geschenk- en seizoensartikelen. Vandaag telt het assortiment meer dan 20.000 uiteenlopende artikelen in verschillende categorieën

BILLIET-VANLAERE

BILLIET-VANLAERE

BEVRIJDINGSLAAN 13
8700 TIELT
+3251402794
+3251423989