naar top
Menu
Logo Print

Kom naar Spotlight!

Registreer hier je gratis bezoek.

Trends, collecties en productenKom naar Spotlight op 23 en 24 september in de Werkspoorkathedraal in Utrecht, waar beleving en inspiratie centraal staan. Het is hét vakevent voor de branches koken, gedekte tafel, huishoudelijke artikelen, woonaccessoires, gifts, fashion, design artikelen, lifestyle producten, stationery, boeken, koffie en thee, food, speelgoed en kinderproducten.

Nieuwe trends, collecties en producten

Trends, collecties en productenWil je op de hoogte zijn van de trends, de laatste collecties zien en nieuwe producten bekijken? Dat kan tijdens Spotlight. Of je nu geïnteresseerd bent in nieuw, trendgevoelig, bijzonder, traditioneel, tijdloos en/of uniek. Laat je verrassen en vind waar je naar op zoek bent tijdens Spotlight. Er staan veel bekende en nieuwe leveranciers die graag hun producten en collecties laten. BK, Brabantia, Typisch Thuis, Clip BV, Craenen, Biba Internationl, Mervision Agency, De Kom Aardewerk, TTP Concepts, Billiet Nederland, Berghoff, Cronim, Dutchdeluxes, Uitgeverij De Lantaarn, Uitgeverij Deltas, Decadence Nederland, Boosterbox en Garzini zijn slechts enkele van de vele exposanten die je treft tijdens de najaarseditie van Spotlight.

Trends, collecties en productenTrends, collecties en productenTrends, collecties en producten

Nieuwe ondernemers

Voor nieuwkomers in de branche is Spotlight een uitstekende manier om je te oriënteren. Kom kijken wat de mogelijkheden zijn, waar jouw kansen liggen en wat je zelf graag wil. Laat je uitgebreid informeren, volg workshops en maak van de gelegenheid gebruik om te netwerken.

Registreer hier je bezoek

Spotlight is nieuw én vernieuwend en zet zowel de exposant als de vakbezoeker in de kijker. Naast gratis entree is ook het parkeren en koffie/thee gratis. We zien je graag tijdens Spotlight!
Registreer hier je bezoek

SPOTLIGHT EVENTS

SPOTLIGHT EVENTS

MAANLANDER 47
3824MN AMERSFOORT
+31613665851
-