naar top
Menu
Logo Print

Solis table grill 5 in 1 4 in 1  solis combi grill 3 in 1 solis teppanyaki @ home solis deli grillGRILL LIKE A PRO

MET DE MULTIFUNCTIONELE TAFELGRILLS VAN SOLIS

Solis tafelgrillsystemen zijn van hoge kwaliteit en kennen een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid en multifunctionaliteit. Daarnaast zijn de Solis apparaten uit duurzame materialen vervaardigd. Met de verschillende systemen kan je de allerlekkerste recepten bereiden, zo vindt ook de Nederlandse tv-kok Danny Jansen de perfecte combinatie met de Solis 5 in 1 Table Grill om het kookboek Gourmetpret met Danny Jansen uit te brengen.

Solis table grill 5 in 1 4 in 1  solis combi grill 3 in 1 solis teppanyaki @ home solis deli grill

Solis table grill 5 in 1 4 in 1  solis combi grill 3 in 1 solis teppanyaki @ home solis deli grillSolis Table Grill 5 in 1

De Solis Table Grill 5 in 1 is uniek in zijn klasse. Deze geweldige tafelgrill kan worden gebruikt in gezelschap van één tot acht personen en biedt de mogelijkheid om op vijf verschillende wijzen kleine hapjes te bereiden. Van heerlijke minipizza's tot een gegrilde biefstuk, met deze tafelgrill kan je “Grillen, Wokken, Racletten, Pizza`s en Pancakes" maken. In het boek van Danny Jansen zijn een scala aan recepten te vinden die je allemaal op deze tafelgrill kan bereiden.

Solis Table Grill 4 in 1

De Solis Table Grill 4 in 1 is de kleine variant van de Solis Table Grill 5 in 1 en heeft de unieke feature dat deze achtereenvolgend in een opstelling van drie systemen toegepast kan worden. Deze slimme doorverbindoplossing zorgt ervoor dat de tafelgrill in elke uithoek van de tafel binnen handbereik is. De ideale oplossing voor een groot gezelschap met een lange of smalle tafel.

Solis Combi Grill 3 in 1

Ben je meer fan van fonduen? Dan biedt Solis ook hiervoor de perfecte oplossing, namelijk met de Solis Combi Grill 3 in 1 heb je een tafelgrillsysteem met ingebouwde rvs- fonduepan en deze heeft een ruime inhoud van 1,3 liter. Met de Solis Combi Grill 3 in 1 kan je eenvoudig genieten. Het systeem is voorzien van twee traploze instelbare verwarmingssystemen voor raclette/grill en van twee thermostaten voor een onafhankelijke regeling.

Solis table grill 5 in 1 4 in 1  solis combi grill 3 in 1 solis teppanyaki @ home solis deli grillSolis Teppanyaki @ Home

Ook voor het bereiden van oosterse gerechten en planchagrillen heeft Solis een tafelgrill. De Solis Teppanyaki @ Home is uitgevoerd met een massieve grillplaat van composietmateriaal en een oppervlak van edelstaal voor een gelijkmatige hitteverdeling. De royale grillplaat is voorzien van twee afzonderlijke verwarmingselementen, waardoor je twee zones apart kan bedienen. Tevens wordt het toestel geleverd met een teppanyakistolp en twee keerspatels.

Solis Deli Grill

Niet te vergeten: Solis heeft met hetzelfde principe van de Solis Teppanyaki ook een zeer krachtige combinatiegrill, namelijk de Solis Deli Grill. Hiermee kun je grillen en bakken op hetzelfde moment. Het apparaat bestaat uit een geribbelde grill- en een gladde bakplaat (van ieder 20x32 cm) met twee thermostaten voor een onafhankelijke regeling. De hoogwaardige Whitford Xylan anti-aanbaklaag van zowel de grill- als bakplaat zorgt ervoor dat je de voedingsmiddelen zonder toevoeging van olie en/of boter bereidt. Eventueel vet of vocht dat tijdens het grillen en/of bakken vrijkomt, wordt direct door de geïntegreerde vetafvoer in de platen naar een onderliggende opvangbak geleid.

SOLIS BENELUX

SOLIS BENELUX

STADSKADE 318
7311 XX APELDOORN
+31854010720
-
www.solis.be