naar top
Menu
Logo Print

CYCLOON HYBRID PET & FRIENDS

De eerste cycloonstofzuiger die ook de lucht ververst

Ken je dat gevoel? Je houdt zielsveel van je huisdier, maar die haren blijven overal aanhangen en verspreiden zich razendsnel. Met een dier in huis heb je al snel last van extra rommel. Drijven de rondvliegende haren van jouw trouwe viervoeter je wel eens tot waanzin? Wij hebben een oplossing voor je gevonden.

cycloon hybrid pet & friends

CYCLOON HYBRID PET & FRIENDS

De oplossing komt van Robert Thomas, Duits fabrikant en gespecialiseerd in stofzuigers voor het opzuigen van dierenharen. De oranje krachtpatser, namelijk de CYCLOON HYBRID PET & FRIENDS van Thomas. Deze zakloze stofzuiger heeft een aantal bijzonder krachtige eigenschappen. Hij is speciaal gemaakt om je nog meer te laten genieten van je huisdier. De krachtige 1.400 watt motor zorgt ervoor dat de stofzuiger een hoog zuigvermogen heeft. Met deze motor zuigt hij niet alleen gemakkelijk de dierenharen op, maar ook vloeistoffen. Van gemorste frisdrank of het gemorste water uit het waterbakje van je huisdier, met de cycloon zuig je ze gemakkelijk op.

Allergieën

De oranje krachtpatser heeft niet alleen een hoge zuigkracht, hij filtert de lucht wel vier keer. Deze filtering zorgt ervoor dat het pollen en allergenen in de lucht verminderd. Perfect als je last hebt van allergieën. De Duitse huid- en allergiehulp raadt de CYCLOON HYBRID PET & FRIENDS dan ook aan voor mensen die last hebben van allergieën. Dit komt door de hoge mate van scheiding van allergenen in het waterfilter van de stofzuiger.

Handige toebehoren

De stofzuiger heeft twee losse compartimenten. Wil je even snel stofzuigen, dan gebruik je de Thomas Cycloon easyBox. De easyBox maakt het mogelijk om gemakkelijk en snel alle haren op te zuigen. De easyBox kan zeer eenvoudig geopend worden en boven de vuilnisbak terug worden geleegd. En dat zonder stofontwikkeling! Heb je last van aparte luchtjes in huis? Gebruik dan de AQUA-FreshAir-Box. Deze box vul je met water. De dierlijke luchtjes en stof worden opgezogen en in het water gebonden. De lucht in je huis wordt merkbaar verfrist doordat er licht bevochtigde lucht afgegeven wordt. Beide boxen zijn zeer eenvoudig te hanteren.

Bijgeleverde accessoires

De stofzuiger wordt standaard geleverd met een groot aantal accessoires. Naast het standaard vloermondstuk wordt er ook een speciaal turbomondstuk meegeleverd. Het mondstuk met de roterende borstel zorgt ervoor dat de haren gemakkelijk en snel opgezogen worden. Daarnaast worden een zuigborstelbevestiging, een extra lange kierenzuigmond en een kleine zuigmond geleverd. Ideaal voor de meubels, hoeken, kleine kieren en gaten.

cycloon hybrid

 

SPECIFICATIES

• Motorvermogen van 1.400 watt: zorgt voor een zeer hoge zuigkracht;
• Drie zuigstanden inclusief stroombesparende ecostand;
• Dubbele filtering dankzij de twee boxen: twee kamer cycloon easyBox + AQUA-FreshAir-Box;
• Standaard twee jaar garantie met verlenging van 12 maanden indien je het toestel activeert op www.thomas-register.net;
• Referentie 786550;
• Gemaakt in Duitsland.

Bekijk het filmpje voor meer info 

THOMAS

THOMAS

GOUDEN REGENLAAN 12
2950 KAPELLEN
+3236059872
+3236057682