naar top
Menu
Logo Print

INTIRIO 2019

27 t.e.m. 29 januari 2019 in Flanders Expo

Intirio 2018Eind januari opent Flanders Expo opnieuw de deuren voor Intirio, dat dit jaar op drie dagen plaatsvindt en vooral op wand-, vloer- en raambekleding focust. De beurs, die vorig jaar werd overgenomen door beursorganisator Easyfairs, zal gelijktijdig plaatsvinden met de nieuwe beurs voor binnenhuisdecoratie TrendZ Belgium. Zo laten de Gentse beursgebouwen een nog completer decoratieaanbod zien.

INTIRIO

Eerst de cijfers: vorig jaar mocht Intirio 6.600 bezoekers verwelkomen, waarvan bijna twee derde afkomstig uit België, bijna een derde uit Nederland en nog 560 bezoekers uit andere landen. Na de overname door EasyFairs was het plan om de beurs om de twee jaar te laten plaatsvinden, maar daar kwam verandering in. “De vraag kwam uit de markt om toch een Intirio te houden in 2019", vertelt Dirk Van Roy, CEO Easyfairs Belgium. “Dit wordt vooral een 'intermediaire editie', waarin we zullen onderzoeken wat werkt; nadien houden we een uitgebreide enquête en een inspiratie-evenement."

Wand-, raam-, en vloerbekleding

Dit jaar focust Intirio voornamelijk op wand-, raam-, en vloerbekleding. “59% van de bezoekers heeft een achtergrond in een van die drie segmenten. De 41% bezoekers uit Home & Living kunnen terecht op TrendZ Belgium."

PRAKTISCHE INFO
Waar? Flanders Expo
Wanneer? 27 t.e.m. 29 januari 2019
Tickets en info? www.intirio.be (gebruik code INT2503)