naar top
Menu
Logo Print

Omzetboosters voor het najaar

Ook dit najaar kunt u uw klanten weer gelukkig maken met mooie geschenken. Onze redactie koos er de opvallendste stukken uit. Onmisbare must-haves voor in uw winkel, die de omzet ongetwijfeld weer de hoogte in jagen.

bamix to go

Bamix® toGo

Zin in een überverse smoothie voor je werk of een verfrissende powerdrank na het sporten? Kan je wel een gezonde energieshot gebruiken na die zware les fysica? Heb je nood aan een warm soepje tijdens je herfstwandeling of wil je kunnen detoxen in de file? Ready, set, go!  Met de bamix® toGo zijn je favoriete drankjes in geen tijd klaar. Je maakt ze gewoon on the go. De handige thermische beker houdt ze lekker fris of zalig warm. De bamix® toGo heeft een krachtige motor en is voorzien van vier hulpstukken: een multimes, een menger, een klopper én een vleesmes. In het bijgeleverde boek vind je heerlijk verrassende recepten, van een exotische mix tot een bedtime smoothie. Even gezond, even lekker, even snel.

 

anbel

KINTO. Serveer je eigen zomerdrankjes

Hmmm... heerlijke zomeravonden met een drankje op terras! Het wordt nog lekkerder als je zelf je gezonde sapjes kan maken én opdienen in een design werkje van KINTO. Meer info vind je op www.kinto.co.jp.
 

 

 

 

chilewich

 

Chilewich - Mosaic - Placemats

De mozaïek placematcollectie van Chilewich is gebaseerd op traditionele Jacquard constructies en introduceert geheel nieuwe en onverwachte ontwerpen dankzij originele technieken. Het mozaïek gebruikt de kenmerkende bi-color garens van Chilewich, waarbij elke streng twee verschillende kleuren bevat. De garens zijn op zo een specifieke manier geweven dat één van de kleuren lijkt te verschijnen en te verdwijnen, wat de verschillende diamantpatronen onderbreekt. 
Sandy Chilewich combineert al sinds 1977 vezels en kleuren tot innovatieve producten die gekend zijn omwille van hun:
• toepassing van geweven vinyl vezels: Plinyl;
• unieke en mooie stijl;
• extreme duurzaamheid;
• omdat ze niet verkleuren;
• en omdat ze gemakkelijk schoon te houden zijn.

 

zack

Inspirerende materiaalmix

De collectie van designlabel Zack bevat een scala aan exclusieve lifestyleaccessoires, waarin kwaliteitsvol rvs in een edele matte afwerking wordt gecombineerd met bamboe. De twee verschillende materialen werden gecombineerd tot een evenwichtig geheel. De op deze manier gecreëerde correlatie creëert een nieuw soort kleur-en materiaalbeleving. Een unieke vormtaal die consequent is voor premiummerk Zack.