naar top
Menu
Logo Print
14/01/2019 - SOFIE MOENTJENS

PANNEN: ONMISBARE EN VEELZIJDIGE HULPJES IN DE KEUKEN

BergHOFF Gem
De industriële BergHOFF Gem collectie focust op veelzijdigheid en duurzaamheid

Een goede pannenset is onmisbaar in iedere keuken, maar de ene pan is de andere niet. Het verschil tussen pannen is groot. Zo ook de prijs. Dit prijsverschil wordt onder andere veroorzaakt door de keuze van het materiaal. Daarnaast verschilt per merk de constructie, warmtegeleiding en kwaliteit...

 

 

 

 

Pannenman Dirk DupontWELK ADVIES GEEFT DIRK DUPONT, ALIAS ‘DE PANNENMAN’?

De consument is vaak weinig geïnformeerd en vraagt zich af welk type pan gebruikt moet worden voor een gerecht of fornuis. Er is dus duidelijk nood aan advies en informatie. Als antwoord op de vele pannenvragen, lanceerde Dupont’s Kookboetiek in 2015 een nieuwe keukenheld: Dirk Dupont, alias ‘De Pannenman’. Maak hier kennis met deze keukenexpert.

 

Innovaties bij pannenINNOVATIES TILLEN PANNEN TOT EEN HOGER NIVEAU

Een antikleefpan is voor velen een geschenk uit de hemel, maar hoe kies je de beste eruit? Is die ergonomische handgreep nu echt zo belangrijk? Staan sensoren garant voor perfect gegaard voedsel? En wat maakt een pan nu juist duurzaam? Dit artikel werpt een licht op de belangrijkste innovaties.

 

Grills en plancha'sGRILLS EN PLANCHA'S: TRENDS OM REKENING MEE TE HOUDEN

Grills en plancha’s veroveren onze culinaire harten. Ze passen perfect in de trend van outdoor cooking én ze bieden pluspunten als het op gezond koken aankomt. Het aanbod van grills en plancha’s is groot. Als u het slim speelt en een mooi assortiment samenstelt, haalt u het onderste uit de kan van deze kooktrend.

LEVERANCIERS

BEKA
BERGHOFF
BERNDES
BILLIET-VANLAERE
BK COOKWARE
CRISTEL
DE BUYER
DEMEYERE
EMILE HENRY
FISSLER
GREENPAN BELGIUM
INTERHAL
JOSEF SCHULTE-UFER
KEN HOM
KOOPMAN INTERNATIONAL
LAGOSTINA
LE CREUSET BENELUX
MASTRAD
MEYHUI
MULLER
SCANPAN
SITRAM
STAUB
TEFAL
THE COOKWARE COMPANY EUROPE