naar top
Menu
Logo Print

GLAZEN

Vandaag drinkt de consument vele drankjes graag, in verschillende glazen, vooral tal van cocktails zoals gin-tonic en negroni, maar ook whisky en mousserende wijn. 

MEER BARGLAZEN VERKOPEN IN CONCEPTEN

Glazen

Het gamma barglazen is tegenwoordig zeer divers, met vaak hele reeksen glazen rond één type drank. Ze behoren qua design duidelijk tot dezelfde collectie, maar dan met veel meer tailles en volumes dan vroeger. Qua design is retro zeer in, met geslepen figuren en structuren. Deze glazen presenteert u het best met veel beleving en accessoires rond, eventueel zelfs met een degustatie.

 

SPECIFIEK GLAS VERSTERKT COCKTAILBELEVING

glazen

Nu de cocktailrevolutie definitief is losgebarsten, krijgen we overal ter wereld een beter drankje geserveerd. In elke stad omarmen bartenders oldskool methodes en technieken om de perfecte drankjes te bereiden. De inspiratie die cocktails en premiumspirits bieden, vertaalt zich ongetwijfeld naar de winkelvloer. Denk bijvoorbeeld aan de diverse bartools en sets voor gin & tonic, maar ook het glaswerk waarin we ons drankje serveren, krijgt vandaag een hoofdrol toebedeeld.

 

PIETER FRAEYMAN: CONSUMENT ZIET STEEDS MEER BELANG KWALITATIEVE WIJNGLAZEN IN

glazen

Dat wijnglazen een doorslaggevende rol hebben bij het beleven en proeven van een glaasje wijn, is geen geheim. Al begint dat besef nu pas te komen bij de gemiddelde consument. Bovendien willen ze hiervoor ook wat dieper in hun buidel tasten. Hoe stelt u het best uw wijnglazenaanbod samen? Wat zoekt de consu­ment? Sommelier of The Year 2018 Pieter Fraeyman is de meest geschikte man om op al deze vragen een pasklaar antwoord te bieden.