- 29 november 2017
- | 6 min. leestijd
Cook & Serve biedt keukenplezier
Nog maar twee jaar timmert Cook & Serve aan de weg, en toch ging eind november de vierde winkel al open. Het duo Tom Van Moer en Lode Verschuere besteedde eerst een jaar aan het uitdenken van een strategie, voor ze ook maar een pand begonnen te zoeken. Het is een strategie die hun geen windeieren heeft gelegd: voor hun branie mochten ze eind vorig jaar de aanmoedigingsprijs van de Mercuriusjury in ontvangst nemen. Een lage drempel, goede en verrassende producten en veel aandacht voor marketing, dat zijn de krachtlijnen in dit verhaal. Wij gingen langs in de recentste zaak in Mechelen.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.