naar top
Menu
Logo Print

KCOOK VAN KENWOOD: HOMEMADE, MADE EASY

Ontdek deze multifunctionele foodprocessor die kookt, hakt en stoomt als de beste

Tijdens de afgelopen IFA-beurs stelde Kenwood zijn gloednieuwe kCook voor. Een multifunctioneel apparaat waarmee het bereiden van gezonde maaltijden een fluitje van een cent wordt. De kCook is dan ook een gebruiksvriendelijke foodprocessor die uitgerust werd met een kookfunctie. Zo hakt hij de ingrediënten fijn of grof en roert hij ze samen tot een heerlijk gerecht. Bovendien past zijn stijlvolle en slanke design perfect in elke keuken. Kortom, met deze elegante nieuwkomer tover je in slechts dertig minuten tijd een lekkere en gezonde maaltijd voor het hele gezin op tafel.

LEKKER EN GEZOND

De multifunctionele kCook geeft vertrouwen aan de nieuwe kok in de keuken om heerlijke, gezonde maaltijden klaar te maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een smeuïge risotto, een pittige spaghettisaus, of nog een lekkere visschotel?

De kCook snijdt, hakt, kookt, pureert en stoomt als de beste. En zo geniet u in amper dertig minuten met het hele gezin van een lekkere, huisbereide maaltijd. Bovendien wordt het apparaat geleverd met een snijmes, een roeraccessoire, een stoommand, een maatbeker, een spatel en een schoonmaakborstel.

Een echte alles-in-één dus!

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Eenvoudig en praktisch

Deze nieuwkomer is zeer eenvoudig in het gebruik dankzij zijn handige digitale display. Hij is uitgerust met drie voorgeprogrammeerde functies: eenpansgerechten, soepen en sauzen, en stomen. Je hoeft dus enkel de ingrediënten toe te voegen, een programma te selecteren en op start te drukken.

De kCook kiest dan zelf
afhankelijk van het gekozen programma
de tijd en de temperatuur.

Het apparaat roert en kookt tegelijkertijd.

En nadat het programma is afgelopen, schakelt het over naar een warmhoudfunctie.

Alles voor het gemak! Bovendien kunnen de verschillende onderdelen na gebruik in de vaatwasser worden geplaatst.

TIJDSBESPAREND

Gedaan met zwoegen achter het fornuis dus, de kCook zorgt ervoor dat je meer tijd kunt doorbrengen met het gezin. Want terwijl de kCook jouw dagdagelijkse kookkunsten uit handen neemt, kun jij je bezighouden met bijvoorbeeld het huiswerk van de kinderen, het lezen van de krant ...

SLIMME KENWOODKITCHEN APP

Op de gloednieuwe Kenwood Kitchen app zijn er 100 lekkere en gemakkelijke recepten beschikbaar, die stap voor stap uitgeschreven zijn. Deze app is gratis en is beschikbaar via de App Store van Apple en Google Play.

Kenwood België
Generaal de Wittelaan 17A/1
2800 Mechelen
Tel.: 015/28.08.40
Fax: 015/27.00.92
kenwood.be@delonghigroup.com
www.kenwoodworld.be