- 29 november 2017
- | 3 min. leestijd
Vacuümkoken steeds populairder
Het vacuüm- of sous-videkoken is een techniek uit de professionele keuken die sterk aan populariteit wint en ondertussen ook tot in de gewone keuken is doorgedrongen. Met sous-vide kook je puurder dan ooit tevoren. Alle aroma's, smaken en voedingsstoffen worden vacuüm ingesloten en dan langzaam gegaard voor een heerlijk en perfect resultaat. Logisch dus dat ook de gewone hobbykok meer en meer kiest voor deze techniek.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.