naar top
Menu
Logo Print

EERSTE KEER TRENDZ BELGIUM

27 t.e.m. 29 januari 2019 in Flanders ExpoIntirio 2018

Eind januari opent Flanders Expo voor de eerste maal de deuren voor de nieuwe beurs voor binnenhuisdecoratie TrendZ Belgium. De beurs, die georganiseerd wordt door beursorganisator Easyfairs, zal gelijktijdig plaatsvinden met Intirio, dat dit jaar op drie dagen plaatsvindt en vooral op wand-, vloer- en raambekleding focust. Zo laten de Gentse beursgebouwen een nog completer decoratieaanbod zien.

TWEEMAAL PER JAAR

“In Nederland bestaat TrendZ al meer dan 15 jaar", vertelt Dirk Van Roy, CEO Easyfairs. "De beurs vindt tweemaal per jaar plaats en trekt telkens meer dan 10.000 bezoekers. Omdat er tegenwoordig geen Belgische beurs meer is rond Home & Living, hebben we beslist om de beurs ook naar België te brengen. Ook hier krijgen we tweemaal TrendZ per jaar: de volgende editie is van 15 t.e.m. 17 september."

Interieurdecoratiecongres

Maandag 28 januari is vooral gericht op de retail, met een interieurdecoratiecongres met spreker Jorg Snoeck. Door de digitalisering is de wereld vandaag één grote marktplaats geworden. Hoe kunnen merken en retailers overleven? U krijgt er ook pitches over innovatieve akoestische producten en 3 interieur case studies. Registreer u hier gratis. Dinsdag 29 januari is gericht op de projectmarkt. 

PRAKTISCHE INFO
Waar? Flanders Expo
Wanneer? 27 t.e.m. 29 januari 2019
Tickets en info? https://www.trendzbelgium.be/nl (gebruik code TRE2503)

TRENDZ BELGIUM

TRENDZ BELGIUM

MAALTEKOUTER 1
9051 SINT-DENIJS-WESTREM
+3292419451
-