20 juni 2018

VAKINFORMATIE OVER HUISHOUD EN ELEKTRO

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxFuncooking groeit niet meer

Het segment funcooking doet in 2018 voorlopig wat minder dan het jaar voordien. Opmerkelijk, want dit was voorheen steeds een mooie groeier. De maand april toonde zelfs een daling van 15,2% in sales units. Producten die nog steeds hoge verkoopcijfers genereren binnen funcooking zijn gecombineerde toestellen met minstens twee verschillende functies en fondue. Dit was ook zo tijdens YTD 2017. De prijzen binnen funcooking zijn wel nog lichtjes gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Stefan Acke
Bladmanager

FUNCOOKING GROEIT NIET MEER

In gezelschap koken aan tafel is al een hele tijd populair, maar het segment deed het dit jaar voorlopig minder goed dan voorheen. Kwaliteitsvolle premium- toestellen bieden meer mogelijkheden en zijn inzetbaar bij talrijke gelegenheden, van het ontbijt tot het aperitiefhapje naar een feestelijk diner.
Volledig artikel lezen

MEER VERKOPEN DANKZIJ DE JUISTE IMPULSEN

Van 30 juni tot 3 juli tonen acht gerenommeerde merken van consumentengoederen op de Tendence Village hoe de juiste mix aan producten de verkoopcijfers de hoogte in kunnen jagen.
Lees meer

LAAT UW KLANTEN ZELF DE PRIJS KIEZEN

Nu de internetverkoop steeds hogere toppen scheert, lijkt de prijs zowat het enige criterium dat er nog toe doet. Fout, zegt retailexpert Pieter De Smet. “Mensen betalen niet graag.
Volledig artikel lezen

KOOKPLATEN

Zowel GfK als de fabrikanten bevestigen het: inductie blijft een groot succes.
Volledig artikel lezen

ZELF BARISTA WORDEN?

160pxKruip eens in de rol van barista en verras je gasten met een heerlijke, trendy koffie.
Lees meer

TOCH INTIRIO IN 2019

In tegenstelling tot wat er eerder werd gecommuniceerd, vindt Intirio 2019 wel degelijk plaats. Deze ommekeer komt er op verzoek van de markt. Tal van exposanten geven namelijk aan een duidelijke behoefte te hebben aan een geschikte ontmoetingsplek voor interieurspecialisten.
Lees meer

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE

In samenwerking met de federaties B2B PRESS (Federatie van Vakbladen) & UPP (Unie van Periodieke Pers) voeren wij momenteel een onderzoek uit naar de professionele informatiebronnen in België.
Lees meer

http://argus.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Funcooking groeit niet meer

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be