9 oktober 2018

VAKINFORMATIE OVER HUISHOUD EN ELEKTRO

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxDit waren de najaarsbeurzen

Gemakzucht bepaalt de toekomst, ik heb het hier al vaak geschreven. Ook op de beurzen was dat het geval: smart en connected zetten de toon op IFA, niet het minst wat koelen en vriezen betreft. Ook op Maison et Objet zagen we veel nieuws. Laat u inspireren!
Stefan Acke
Bladmanager

TRENDS OP IFA

IFA, de Berlijnse beurs voor elektro-innovatie, stond dit jaar alweer in het teken van 'smart' en 'connected'. Wordt er dan niet meer vernieuwd? Zeker wel, maar we zagen toch vooral doorontwikkelingen en verfijningen van bestaande concepten.
Volledig artikel lezen

SNOERLOZE STOFZUIGER AEG FX9

160pxAEG introduceert een snoerloze stofzuiger die het stofzuigen opnieuw uitvindt. De baanbrekende AEG FX9 heeft een innovatief ontwerp, maakt gebruik van een krachtige accu-technologie en combineert de prestaties van de traditionele stofzuiger met de bewegingsvrijheid van een steelstofzuiger.
Lees meer

INSPIRERENDE MATERIAALMIX

160pxDe collectie van designlabel Zack bevat een scala aan exclusieve lifestyleaccessoires, waarin kwaliteitsvol rvs in een edele matte afwerking wordt gecombineerd met bamboe.
Lees meer

BACK TO WORK? HEALTHY LUNCH!

160pxBack to work na de zomer? Vol goede voornemens voor je volgende lunchpauzes? I-de-aal! Lékué komt met een nieuwe reeks op de markt die ze "lunchbox to go" hebben gedoopt.
Lees meer

NET DAT TIKKELTJE EXTRA DANKZIJ EXTRA@HOME

160pxAls professional maakt u het dagelijks mee. Klanten bestellen een nieuwe vaatwas- of wasmachine en willen ze meteen geïnstalleerd hebben. Geen probleem uiteraard, maar het vraagt wel tijd van uw medewerkers.
Volledig artikel lezen

CYCLOON HYBRID PET & FRIENDS

160pxDe eerste cycloonstofzuiger die ook de lucht ververst. Met een dier in huis heb je al snel last van extra rommel.  Wij hebben een oplossing voor je gevonden. Deze zakloze stofzuiger heeft een aantal bijzonder krachtige eigenschappen.
Volledig artikel lezen

BERGHOFF BELGIUM PARTNER VAN BAKE OFF VLAANDEREN

160pxOp Vier is ondertussen het tweede seizoen van het populaire Bake Off Vlaanderen gestart. Tien gepassioneerde thuisbakkers nemen het acht weken lang tegen elkaar op in de strijd om de titel van meest getalenteerde thuisbakker van Vlaanderen.
Lees meer

DE 8 GROTE TRENDS VOOR KOELEN EN VRIEZEN

In het algemeen was 2017 een goed jaar voor witgoed. Het segment van koelen en vriezen is stabiel tot licht stijgend. Er is echter een grote prijzendruk, waardoor alle fabrikanten hun prijzen verlagen.
Volledig artikel lezen

http://argus.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Najaarsbeurzen: dit zijn de trends

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be