27 september 2017

VAKINFORMATIE OVER HUISHOUD EN ELEKTRO

Lees de nieuwsbrief online

NIEUWE BARBECUETRENDS
Limited edition
Belang van look & feel

BELGISCHE E-COMMERCE BLIJFT GROEIEN
Dit zijn de cijfers

ARGUS TV
Ontdek onze video's

ZOEK LEVERANCIER
Overzicht leveranciers

IFA : 5 trends voor u opgesomd

IFA, dé ontdekkingsbeurs voor alle nieuwe elektronische snufjes zit er al weer op. Meer dan 1800 exposanten toonden met veel trots gedurende zes dagen hun innovaties verspreid over 159 000 vierkante meter.
Lees meer

Espresso blijft big business

Koffie is een van de belangrijkste producten in de wereldlandbouw, en zo'n 95% van de bevolking drinkt dagelijks koffie in een of andere vorm. Vandaag is het bovendien bijna allemaal espresso wat de klok slaat, al blijft de klassieke filterkoffie toch min of meer stand houden.
Lees meer

Inductie in opmars bij kookplaten

Een goed uitgeruste en moderne keuken met de nieuwste apparatuur is niet meer weg te denken in vele huishoudens. Het gebruiksgemak, comfort, energie-efficiëntie en smart cooking zijn onmisbare aspecten bij de keuze van de consument.
Lees meer

Extra@Home

Als professional maakt u het dagelijks mee. Klanten bestellen een nieuwe vaat- of wasmachine en willen die meteen geïnstalleerd hebben. Het nieuwe voetbalseizoen begint en dus moet die tv meteen aangesloten worden.
Lees meer

Herontdek koffiegenot

Melitta lanceert zijn eerste filterkoffiezetapparaat met ingebouwde molen. Wie filterkoffie zegt, zegt in één adem Melitta. Ongetwijfeld omdat Melitta Bentz met de uitvinding van de koffiefilter meer dan 100 jaar geleden een revolutie ontketende voor de bereiding van koffie.
Lees meer

Bestel uw relatiegeschenk op tijd

Verwen uw zakenpartners, klanten of collega's met exclusieve, handgemaakte pralines gebaseerd op de winnende pralines van de Belgium Chocolate Awards. Elke praline zorgt door zijn creativiteit, originele samenstelling en selectie van topingrediënten voor een unieke smaakbeleving.
Lees meer

http://argus.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Argus online magazine: dit was IFA 2017

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be