10 januari 2019


VAKINFORMATIE OVER HUISHOUD EN ELEKTRO

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxDe 5 populairste artikels van 2018

"Zonder verleden is de toekomst blind." Jean d'Ormesson had gelijk: geen nieuw jaar zonder terugblik. Wat hebben we geleerd? Wat ligt u na aan het hart? Het artikel over e-commerce stak er met kop en schouders boven uit - een thema dat we ook dit jaar blijven opvolgen!

Stefan Acke
Bladmanager

De meest gelezen artikels van 2018

89% van online belgen overweegt onlineaankoop
Belg zwicht voor snoerloze stofzuigers
8 grote trends voor koelen en vriezen
Wegwijs in schoonmaakproducten
Het succes van inductiekookplaten

AUTOSALON 2019 DOET U DROMEN OVER DE IDEALE BEDRIJFSWAGEN

De Brussels Motor Show, beter bekend als het Autosalon van België, gaat in 2019 zijn 97e editie tegemoet. Dit jaar is er ook speciale aandacht voor de lichte bedrijfsvoertuigen, met de verkiezing van de Most Loved Van.
Volledig artikel lezen

TRENDZ BELGIUM, NIEUWE BEURS VOOR BINNENHUISDECORATIE

160pxEind januari opent Flanders Expo voor de eerste maal de deuren voor de nieuwe beurs voor binnenhuisdecoratie TrendZ Belgium. De beurs, die georganiseerd wordt door beursorganisator Easyfairs, zal gelijktijdig plaatsvinden met Intirio, dat dit jaar op drie dagen plaatsvindt en vooral op wand-, vloer- en raambekleding focust.
Volledig artikel lezen

GRATIS NAAR AMBIENTE

160pxGa gratis naar Ambiente! De beurs vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 12 februari 2019. De opening van de nieuwe hal 12 zorgt voor enkele wijzigingen in het beursplan.
Volledig artikel lezen

89% VAN ONLINE BELGEN OVERWEEGT ONLINEAANKOOP

E-commerce wordt meer en meer m-commerce (bestellen via tablet of smartphone) en de belangrijkste reden om online aan te kopen blijft gebruiksgemak: ziedaar de belangrijkste conclusies van de achtste e-commercestudie, die Comeos voorstelde op de jaarlijkse Summer Happening.
Volledig artikel lezen

BELG ZWICHT VOOR SNOERLOOS STOFZUIGCOMFORT

Steeds meer Belgen zwichten voor snoerloos stofzuigcomfort: accustofzuigers rollen in steeds grotere getale over de toonbank. Fabrikanten hebben deze categorie dan ook een stevige boost gegeven, door intensief in te zetten op de twee belangrijkste aankoopcriteria: autonomie en performantie.
Volledig artikel lezen

DE 8 GROTE TRENDS VOOR KOELEN EN VRIEZEN

In het algemeen was 2017 een goed jaar voor witgoed. Het segment van koelen en vriezen is stabiel tot licht stijgend. Er is echter een grote prijzendruk, waardoor alle fabrikanten hun prijzen verlagen.
Volledig artikel lezen

WEGWIJS IN SCHOONMAAKPRODUCTEN

De gemiddelde Belg heeft een heel gamma aan schoonmaakgerief in huis. Er bestaat immers een immens aanbod aan zowel hardware, elektro als schoonmaakproducten die elk hun specifieke toepassingen hebben.
Volledig artikel lezen

HET SUCCES VAN INDUCTIE

Zowel GfK als de fabrikanten bevestigen het: inductie blijft een groot succes. Steeds meer mensen ontdekken dan ook de voordelen ervan: de snelle opwarming, het beperkte onderhoud, de eenvoudige bediening … en de vele technologische innovaties: zones met een gegarandeerde vaste of vooraf ingestelde temperatuur, bediening via de kookplaat van de dampkap of automatische afzuiging, ingebouwde afzuigsystemen, de te combineren kookzones … Zelfs meer en meer hobby- en professionele koks schakelen over naar inductie, hoewel de gaskookplaat fans behoudt, ook met branders om te wokken.
Volledig artikel lezen

http://argus.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
De 5 populairste artikels van 2018

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be