25 oktober 2017

VAKINFORMATIE OVER HUISHOUD EN ELEKTRO

Lees online

120pxARGUS ONLINE

Welkom in ons gloednieuwe online magazine. In deze editie laten we ons licht schijnen over koffie en de on-the-gotrend die daarbij komt kijken, maar ook over de toekomst. Zo is er de opmars van e-commerce, maar laten we toch vooral het langetermijndenken herwaarderen. Laat u inspireren!

Stefan Acke

DE ONSTUITBARE OPMARS VAN E-COMMERCE
Belgische e-commerce blijft groeien
Helft Belgische retailers heeft webshop
Tien tips voor een goede webshop

Espresso blijft big business

Koffie is een van de belangrijkste producten in de wereldlandbouw, en zo'n 95% van de bevolking drinkt dagelijks koffie in een of andere vorm. Vandaag is het bovendien bijna allemaal espresso wat de klok slaat, al blijft de klassieke filterkoffie toch min of meer stand houden.
Lees meer

On-the-gotrend raast op volle toeren

Koffiedrinken in de wagen naar het werk, ontbijten in de trein, lunchen op kantoor of op een bankje in het park: in onze snelle maatschappij is eten en drinken 'on the go' volledig ingeburgerd.
Lees meer

Pierard in Sint-Truiden: hightech producten en sfeer

Adrien, de vader van de huidige eigenaar en zaakvoerder Jos Pierard, startte in 1950 een ijzerwarenzaak in Sint-Truiden. In 1982 verhuisde deze zaak naar het industrieterrein en in 1992 werd het pand aan de Diesterstraat 14 omgebouwd tot een volwaardige kook- en huishoudwinkel met drie medewerksters voor een verkoopoppervlakte van 220 m².
Lees meer

Video: op afstand bedienbare robotmaaier AEG RX9

 VIDEOMet de robotstofzuiger AEG RX9™ is het mogelijk om een schoonmaakschema op te stellen via een app, waardoor uw klanten het huis nu kunnen schoonmaken van overal. De RX9™ is ontworpen om het volledige schoonmaakproces te optimaliseren. Dankzij het slimme oplaadsysteem vindt de RX9™ zijn weg steeds terug naar de plaats waar hij gestopt is. Zo kan hij steeds doorgaan zonder supervisie. Dankzij de ClimbForceDrive™ raakt hij ook nergens vast - de 3D-mapping legt een effectief schoonmaakpad vast. Dankzij de driehoekige vorm raakt de RX9™ in de kleinste hoekjes.
Video

GreenPan viert tiende verjaardag

GreenPan, de pionier in gezonde keramische antikleefpotten en -pannen, staat intussen 10 jaar garant voor innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Lees mee hoe de 'Original' zijn naam blijft waarmaken, van de collecties en de technologie tot en met de distributie.
Lees meer

Interview: De toekomst is 'fygitaal'

Kathedralen zijn gebouwd door mensen die wisten dat ze het eindresultaat nooit te zien zouden krijgen. In de boekenbundel 'Futures' roept trendwatcher Herman Konings op om opnieuw aan kathedraaldenken, ofwel langetermijndenken, te doen.
Lees meer

http://argus.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Online magazine: Espresso blijft big business

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be