8 november 2017

VAKINFORMATIE OVER HUISHOUD EN ELEKTRO

Lees online

120pxARGUS ONLINE

Opschudding in de Gentse kookretail! Cook & Serve laat zich niet afschrikken door het circulatieplan en opende een pop-upwinkel in de Gentse binnenstad. We interviewden Tom Van Moer en Lode Verschuere al eerder over hun strategie. Nog een paar keer slapen en ook Le Creuset strijkt neer in Gent, met zijn derde merkwinkel. Dat is heel wat concurrentie voor de gevestigde waarden.

Stefan Acke

"Heeft de digitale revolutie de retailwereld op zijn kop gezet?"

De digitale revolutie heeft de retailwereld op zijn kop gezet, maar voor de interieursector zijn de gevolgen nog relatief beperkt gebleven. De technologie speelt vooralsnog een bescheiden rol in de oriëntatie door de consument, terwijl online verkoop veel lager ligt dan in andere sectoren.
Lees meer

Vacuümkoken steeds populairder

Het vacuüm- of sous-videkoken is een techniek uit de professionele keuken die sterk aan populariteit wint en ondertussen ook tot in de gewone keuken is doorgedrongen.
Lees meer

Contactloos betalen met smartphone

Mobiel betalen raakt steeds meer ingeburgerd. Belgen betalen maandelijks intussen al meer dan een miljoen keer via de Bacontact-app. Voortaan kan je de mobiele applicatie van Bancontact ook gebruiken om contactloos te betalen.
Lees meer

Uw producten geleverd en geïnstalleerd, ook op zaterdag?

Als professional maakt u het dagelijks mee. Klanten bestellen een nieuwe vaat- of wasmachine en willen die meteen geïnstalleerd hebben. Het nieuwe voetbalseizoen begint en dus moet die tv meteen aangesloten worden.
Lees meer

Was drogen in de regen

Met de droogmolen Linoprotect vindt Leifheit de was buiten drogen opnieuw uit. Een droogmolen met bescherming tegen regen en zonlicht.
Lees meer

Voorraadbussen met maatbeker

Brabantia introduceert vier half transparante kunststof voorraadbussen van 1,3 liter en twee glazen voorraadbussen van 1 liter mét maatbeker bovenop. Zo kun je voedsel makkelijk bewaren en precies de juiste hoeveelheid klaarmaken - dubbel goed tegen voedselverspilling.
Lees meer

Funcooking blijft groeien

In gezelschap koken aan tafel is al een hele tijd populair. Kwaliteitsvolle premium- toestellen bieden meer mogelijkheden en zijn inzetbaar bij talrijke gelegenheden, van het ontbijt tot het aperitiefhapje naar een feestelijk diner.
Lees meer

http://argus.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Online magazine: Beweging in Gents kooklandschap

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be