22 november 2017

VAKINFORMATIE OVER HUISHOUD EN ELEKTRO

Lees online

120pxARGUS ONLINE

We gebruiken steeds minder cash. 77% van de jonge Belgen heeft amper baar geld op zak. Bovendien is contactloos betalen in opmars. Tijd om daarop in te spelen, gezien de mooie koopkrachtstijging die er aan komt.

Stefan Acke

Danny Van Assche nieuwe topman Unizo

De Raad van Bestuur van Unizo draagt Danny Van Assche voor als nieuwe gedelegeerd bestuurder op de Algemene Vergadering van 7 december. Danny Van Assche, op dit ogenblik afgevaardigd bestuurder van Horeca Vlaanderen, werd unaniem als finale kandidaat weerhouden door het Unizo-selectiecomité.
Lees meer

Complete besteksets blijven populair

Mooi bestek maakt een gedekte tafel compleet en creëert de juiste sfeer. Van echte trends of vernieuwingen is er geen sprake; bestekken zijn beschikbaar in tal van stijlen, vormen, afwerkingen en prijsklassen.
Lees meer

1,19% omzetverlies door diefstal

In tijden van minieme winstmarges komen grote dervingscijfers, zoals 1,19% van de totale Belgische retailomzet in 2014-2015, extra hard aan. Maar tegelijk wijzen ze op een kans: via beveiliging kun je de winst opkrikken.
Lees meer

Koffie van horecakwaliteit bij uw klanten thuis

Met de Solis Grind & Infuse Pro espressomachine maak je binnen één minuut een perfecte espresso, cappuccino of andere koffievariatie. De machine is ontworpen voor iedere koffieliefhebber die nieuw of al ervaren is met een halfautomaat espressomachine.
Lees meer

Video: ontdek Ambiente

 VIDEOVan 9 tot en met 13 februari 2018 zet Messe Frankfurt zijn deuren weer open voor Ambiente. De voorjaarsbeurs rond dining, living en giving belooft ook het komende jaar weer een scala aan nieuwigheden. Bekijk hier de overzichtsvideo van vorig jaar.
Video

http://argus.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Online Magazine: Jongeren hebben amper geld op zak

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be