6 december 2017

VAKINFORMATIE OVER HUISHOUD EN ELEKTRO

Lees online

120pxARGUS ONLINE

Twee keukentrends volgens een recent GfK-bericht: de geïntegreerde keuken, met veel groeipotentieel in China, en de geconnecteerde keuken, die vooral in West-Europa opgeld doet. We zagen al op IFA dat 'connected' de rode draad doorheen de innovaties vormt, maar vergeet ook de professionele techniek niet.

Stefan Acke

Video: Verras met exclusieve pralines

 VIDEOVerras familie, vrienden en/of collega's tijdens de eindejaarsperiode met de exclusieve smaakbox 'The Best Of Belgium Chocolate Awards'. Een exclusieve smaakbox samengesteld met 5 x 5 signature pralines die gebaseerd zijn op de winnende pralines van de Belgium Chocolate Awards.
Video

Badkameraccessoires: sfeer belangrijk

De rol van de badkamer verandert. Van een ruimte die puur functioneel werd gebruikt, slaat de consument meer en meer de richting in van wellness en ontspanning.
Lees meer

Horecakwaliteit bij u thuis

Met de Solis Grind & Infuse Pro espressomachine maak je binnen één minuut een perfecte espresso, cappuccino of andere koffievariatie. De machine is ontworpen voor iedere koffieliefhebber die nieuw of al ervaren is met een halfautomaat espressomachine.
Lees meer

Doordachte diefstalpreventie

In tijden van minieme winstmarges komen grote dervingscijfers, zoals 1,19% van de totale Belgische retailomzet in 2014-2015, extra hard aan. Maar tegelijk wijzen ze op een kans: via beveiliging kun je de winst opkrikken.
Lees meer

Funcooking blijft groeien

In gezelschap koken aan tafel is al een hele tijd populair. Kwaliteitsvolle premium- toestellen bieden meer mogelijkheden en zijn inzetbaar bij talrijke gelegenheden, van het ontbijt tot het aperitiefhapje naar een feestelijk diner.
Lees meer

Klant kiest kookpot steeds bewuster

De keuze van een kookpot is geen sinecure. Een eerste cruciale vraag is: kookt je klant op inductie of niet? Maar ook dan resten er hem nog vele opties. Raad altijd de juiste pot voor de juiste toepassing aan.
Lees meer

http://argus.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
2 keukentrends volgens GfK

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be