31 januari 2018

VAKINFORMATIE OVER HUISHOUD EN ELEKTRO

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

De kracht van de kruisbestuiving (2)
120pxOm meer volk naar zijn zaak te laten komen, richtte Koen Byttebier een deel van zijn winkel opnieuw in als lunchrestaurant. Goed voor een mooie meeromzet, natuurlijk, maar ook een innovatieve manier om de producten te presenteren. Net als bij Oosterlinck, die interieurzaken begon te verkopen, is 1 + 1 = 3.
Stefan Acke
Bladmanager

Byttebier verenigt retail met restaurant

Sinds eind november bestaat Byttebier (Kortrijk) uit twee delen. Naast de vernieuwde winkel, omgedoopt tot Chapter 4, kunnen de klanten in La Cantine nu terecht voor een verse lunch en/of koffie.
Volledig artikel lezen

Textirama verkoopt Intirio

Textirama vzw verkoopt de beurzen Intirio, Mood/Indigo Home Edition, Goed Gevoel Ladies Fair en het Intirio Congres aan Easyfairs. Sinds 1959 is Textirama vzw een ervaren beursorganisator met hoofdzakelijk B2B niche events in de textielsector.
Lees meer

Gimalek lanceert T-CO

Gimalek lanceert T-CO; een nieuwe naam voor een vertrouwd concept! In 2018 viert de firma Gimalek haar 25 jarig bestaan met de lancering van een nieuwe look-and-feel.
Lees meer

Badkameraccessoires: sfeer belangrijk

De rol van de badkamer verandert. Van een ruimte die puur functioneel werd gebruikt, slaat de consument meer en meer de richting in van wellness en ontspanning.
Volledig artikel lezen

Complete besteksets blijven populair

Mooi bestek maakt een gedekte tafel compleet en creƫert de juiste sfeer. Van echte trends of vernieuwingen is er geen sprake; bestekken zijn beschikbaar in tal van stijlen, vormen, afwerkingen en prijsklassen.
Volledig artikel lezen

Eventlocaties: onze selectie voor 2018

Nog op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsfeest, persconferentie, meeting,...? Ontdek hier alle eventlocaties die wij voor u geselecteerd hebben per provincie.
Volledig artikel lezen

http://argus.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Hoe Byttebier retail met horeca verenigt

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be