COOK & SERVE BIEDT KEUKENPLEZIER IN PLAATS VAN KEUKENPRODUCTEN

Vierde zaak in twee jaar tijd voor Cook & Serve

Cook & ServeNog maar twee jaar timmert Cook & Serve aan de weg, en toch ging eind november de vierde winkel al open. Het duo Tom Van Moer en Lode Verschuere besteedde eerst een jaar aan het uitdenken van een strategie, voor ze ook maar een pand begonnen te zoeken. Het is een strategie die hun geen windeieren heeft gelegd: voor hun branie mochten ze eind vorig jaar de aanmoedigingsprijs van de Mercuriusjury in ontvangst nemen. Een lage drempel, goede en verrassende producten en veel aandacht voor marketing, dat zijn de krachtlijnen in dit verhaal. Wij gingen langs in de recentste zaak in Mechelen.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.