Online magazines

30 november 2022 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Terugkeer naar traditie voor komend kerstseizoen
'hearted+minimal', 'mystic+originate' en 'local+vital' – dat zijn de namen van de drie grote trendwerelden voor de komende feestdagen dit jaar. Duurzaamheid en een terugkeer naar traditie treden steeds meer op de voorgrond bij feestversieringen.

Melissa Himpe
Bladmanager
Welke kleuren en thema's zijn dit jaar trending in de kerstdecoratie? En waar was er vooral vraag naar in dit tweede uitzonderlijke pandemiejaar? Internationale Christmasworld-exposanten onthullen hun inzichten.
Naast wat er te vinden is op The Inspired Home Show, is Chicago een geweldige bestemming om toonaangevende huishoudwinkels te ontdekken, waaronder Williams-Sonoma, Crate & Barrel en The Container Store. We laten je er enkele zien.
Argus reikt u continu vakkennis en oplossingen aan over koken, huishoud en elektro. Word premiumlid en krijg toegang tot deze vakkennis en tal van andere voordelen.
Vroeger dienden aperitiefbenodigdheden zoals presenteerplankjes, schaaltjes en kommetjes in hoofdzaak functioneel te zijn. Vandaag ligt, onder invloed van sociale media, de klemtoon op het lifestylegebeuren.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.