Online magazines

29 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

groenten & fruit drinken

Met de drang naar gezonder leven zijn juicers, centrifuges of blenders dé geknipte hulpmiddelen om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groenten en fruit snel en invoudig in te nemen.
Dieter Devriendt

bladmanager

Ondanks dat we ons de afgelopen jaren veel bewuster geworden zijn van het belang van gezonde voeding, blijft het voor veel mensen moeilijk om voldoende groenten en fruit binnen te krijgen.

Met House of Coffee heeft SMEG een nieuw digitaal platform voor haar koffiemachines. Maar het gaat verder dan de ontdekking van het uitgebreide gamma ... Er staan ook originele recepten én een playlist voor hét koffiemoment.
Tijdens Ambiente in Frankfurt stonden de Cicla- en Mobi-reeksen van Beka in de kijker op hun stand. Die reeksen bestaan uit gerecycleerd materiaal (respectievelijk rvs en aluminium), net zoals de Nori-reeks (uit gerecycleerd gietijzer) en de komende 'Made In Belgium'-reeks Rebel.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.