Online magazines

19 november 2020 Vakinformatie over koken, huishoud en elektro

STijgende vraag naar badkameraccessoires voor senioren
De huidige generatie senioren wil, zeker nu, liever niet te snel – of helemaal niet – naar een bejaarden- of verzorgingstehuis. Daarom kiezen mensen er tegenwoordig vaak voor om hun bestaande woning aan te passen aan hun verander(en)de behoeftes.
Stefan Acke - Bladmanager
De huidige generatie senioren wil liever niet te snel – of helemaal niet – naar een bejaarden- of verzorgingstehuis. Daarom kiezen mensen er tegenwoordig vaak voor om hun bestaande woning aan te passen aan hun verander(en)de behoeftes.
COVID-19 heeft een weg gevonden naar het menselijk lichaam en heeft wereldwijd voor de niet eerder geziene  gezondheidscrisis gezorgd. Aan de basis hiervan ligt de aanhoudende luchtvervuiling, veroorzaakt door stikstofoxiden (NOx) en andere schadelijke stoffen (VOS).
De kans dat het coronavirus COVID-19 via HVAC-systemen verspreid wordt, is zeer beperkt, zelfs wanneer een besmet persoon aanwezig is in het gebouw. Toch blijft het belangrijk om toe te zien op een correcte werking en onderhoud van dergelijke systemen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.