Online magazines

01 juli 2020 Vakinformatie over koken, huishoud en elektro

resultaten shop design barometer

De resulaten van de eerste Shop Design Barometer tonen aan dat meer dan de helft een vernieuwing plant in het komende jaar en dat verlichting het belangrijkste investeringspunt is. Het creëren van een nieuwe look & feel is de belangrijkste doelstelling.

Stefan Acke - Bladmanager

Naar aanleiding van de Shop Design Awards organiseerde Professional Media Group een Shop Design Barometer. Opmerkelijk is dat meer dan de helft een vernieuwing plant in het komende jaar en dat verlichting het belangrijkste investeringspunt is.
Vroeger dienden aperitiefbenodigdheden zoals presenteerplankjes, schaaltjes en kommetjes in hoofdzaak functioneel te zijn. Vandaag ligt, deels onder invloed van sociale media zoals Instagram, de klemtoon op het lifestylegebeuren.
Volgens 56% van de bedrijven zullen relatiegeschenken dit jaar belangrijker worden. Daarom pakt het magazine RendEvenement nu uit met een Business Gift Sample Box vol concrete ideeën en inspiratie voor uw relatiegeschenken.
Jongeren haken snel in op de serviestrends van het moment zoals bijvoorbeeld gekleurd servies in organische vormen. In ieder geval moet het servies de persoonlijkheid van de jonge consument weergeven, waarbij natuurlijke materialen heel populair zijn.
Uit het oog, uit het hart: als je niet voortdurend je klanten verrast, dan zijn ze je eerder vroeg dan laat vergeten. Dat vindt ook Anja Vandenbroucke. Panache, haar kookwinkel in Koksijde, bestaat zeventien jaar, maar ondergaat jaarlijks verschillende metamorfoses om de klanten toch maar nieuwe zaken te laten zien.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.