Online magazines

08 juli 2020 Vakinformatie over koken, huishoud en elektro

Stoomreinigers, de toekomst?
Is reinigen met stoom de toekomst? Er zijn alleszins heel wat verkoopargumenten: snelheid, hygiëne, waterverbruik ... Nieuw zijn vooral de snelle opwarmtijd en de mogelijkheid om de toestellen continu bij te vullen.
Stefan Acke - Bladmanager
Reinigen met stoom vereenvoudigt elke schoonmaakklus. Het resultaat is veel hygiënischer, de eindmeet komt vlotter in zicht. Nieuw zijn vooral de snelle opwarmtijd en de mogelijkheid om de toestellen continu bij te vullen.
Het kiezen van het juiste navigatiesysteem is niet altijd even eenvoudig. Vandaag de dag is het aanbod enorm en zijn de functies al even uitgebreid. Vaak zien we als consument de bomen door het bos niet meer en zoeken we heil in de online catalogi van...
Door de jaren heen hebben vloeren een evolutie doorlopen, en het schoonmaakgerei is daar steeds aan aangepast.
Bij de presentatie van badkameraccessoires is het belangrijk dat de consument een uitgewerkt concept ziet. Door verschillende productgroepen samen te presenteren, krijgt hij het totaalplaatje en ziet hij hoe zijn eigen badkamer er zou kunnen uitzien.
Het assortiment voor het organiseren van de badkamer kent een enorme uitbreiding. Waar vroeger een leuke afvalemmer en toiletrol- en borstelhouders stonden, gaat men vandaag de dag op alle mogelijke manieren sfeer en orde ...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.