Online magazines

19 augustus 2020 Vakinformatie over koken, huishoud en elektro

De voedingstrends van morgen

Wat eten we morgen? Op die belangrijke vraag geven de winnaars van de Food At Work Ecotrophelia Awards alvast hun antwoord in de vorm van innovatieve producten, waarmee ze ons ineens 5 trends voorschotelen.

Stefan Acke - Bladmanager

Consumenten zijn zich steeds meer bewust van het milieu, hernieuwbare energie en afval sorteren is daar een belangrijk onderdeel van. Dat weerspiegelt zich in de Belgische huishoudens. Systemen om afval te verzamelen dienen dan ook mee te gaan met deze trend.
7.000 m² nieuwe cash-and-carry, Trade Mart Brussels trapt er op twee oktober zijn grote vernieuwingsoperatie mee af. Dat dit nog maar het begin is, leert ons een gesprek met Lies Vandiest (Business Unit Manager), Victoria Garcia (Senior Account Manager) en Dieter Eeckhout (Head of Marketing).
Momenteel wordt er hard gewerkt achter de schermen om de eventsector te verdedigen. De redactie van het magazine RendEvenement plant daarom een interview met alle voorzitters van de vakverenigingen uit de eventbranche.
Reinigen met stoom vereenvoudigt elke schoonmaakklus. Het resultaat is veel hygiënischer, de eindmeet komt vlotter in zicht. Nieuw zijn vooral de snelle opwarmtijd en de mogelijkheid om de toestellen continu bij te vullen.
Wat eten we morgen? Op die belangrijke vraag geven de winnaars van de Food At Work Ecotrophelia Awards alvast hun antwoord in de vorm van innovatieve producten, waarmee ze ons ineens 5 trends voorschotelen. De hoofdprijs van de wedstrijd ...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.