Online magazines

26 augustus 2020 Vakinformatie over koken, huishoud en elektro

"Als je de klant niet verleidt, koopt hij minder"

De coronacrisis heeft ons geleerd dat we niet bij de pakken mogen blijven zitten. Om de klant te verleiden, moet u ‘uit uw kot’ komen. Dat kan met een overtuigende, dynamische winkelpresentatie, zoals Delva laat zien.

Stefan Acke - Bladmanager

Met een volledig opnieuw gebouwde afdeling koken en huishoud zet Delva in Diksmuide de totale vernieuwing van zijn drie vestigingen in: lage rekken, veel licht en sfeer, presentatietafels en een modelhuis waar alles bij elkaar gepresenteerd wordt.
Met BVA Auctions, online veilingplatform voor consumer & small business, genereert u extra cashflow dankzij de omloopsnelheid van het veilingprincipe en de verkoopzekerheid zonder prijscompetitie.
7.000 m² nieuwe cash-and-carry, Trade Mart Brussels trapt er op twee oktober zijn grote vernieuwingsoperatie mee af. Dat dit nog maar het begin is, leert ons een gesprek met Lies Vandiest (Business Unit Manager), Victoria Garcia (Senior Account Manager) en Dieter Eeckhout (Head of Marketing).
Dankzij de nieuwe De’Longhi Tasciugo AriaDry Pure pakt u uit met een luchtontvochtiger die zowel het huis als de familie beschermt door de luchtvochtigheid op een perfect niveau te houden in alle kamers en tijdens elk seizoen. Buiten het ontvochtigen laat de wasdroogfunctie ook toe om was snel te drogen in de kamer.
Afvalbakken bewijzen in eerste instantie praktisch nut. Zit zowel ontwerp als materialenkeuze snor, dan is het concept een schot in de roos. Opvallende ontwerpen verdienen een prominente plaats in de moderne keuken én de consument is bereid daarvoor in de portemonnee te tasten.
Innovaties maken het makkelijker voor uw klant om afval te scheiden. Met mooie, matte kleuren kan hij dat nu ook in stijl doen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.